Dezelfde mensen die Sexjobs hebben bedacht en groot hebben gemaakt, presenteren een nieuw site; SNACC.NL

Wat is (een) SNACC? In straattaal; Jij bent lekker, ik wil je proeven.

Ben je die apps ook zat waar je zogenaamd serieus contact zoekt, dagenlang de kramp in je vingers typt, je 9 van de 10 keer afknapt op onzinnige gesprekken, vragen en opmerkingen.
En als je eerlijk bent had je alleen maar behoefte aan gezelligheid, plezier en wil je gewoon even lekker genieten zonder verdere verplichtingen.
En was het echt leuk…wel…dan heb je er een leuk maatje bij en spreek je wellicht vaker af.

En de juiste intieme partner zoeken zal nooit zo makkelijk zijn als een uber of eten bestellen maar met Snacc.nl is het makkelijker dan ooit om af te spreken met iemand die dezelfde sexuele voorkeuren, verlangens en fantasieën heeft.
Bladeren door profielen en foto’s, direct bellen of chatten en direct of snel een date regelen. Klinkt dat niet perfect?

Je weet ook precies vooraf wat je kunt verwachten. Uitgebreide profielen, uiterlijke kenmerken, sexuele voorkeuren, foto’s en of iemand voor de fun zoekt of een financiële vergoeding voor zijn/haar tijd wil.

Je kunt 100% zeker zijn van echte profielen, de juiste leeftijd en unieke foto’s bij mensen die hun profiel hebben laten verifiëren. Dit is een niet verplicht en vrijblijvende mogelijkheid op Snacc.nl om te laten dat jij serieus en betrouwbaar bent.

En nog mooier…

Snacc is het enige erotische platform waar je je profiel
anoniem & incognito kunt zetten!

Je profiel is dan niet zichtbaar op de site en niemand die je ziet. Pas op het moment dat jij als eerste met iemand contact opneemt ziet hij/zij jouw profiel en foto’s!
Dus geen partner, geen vrienden of andere mensen die zien en weten dat jij gebruik maakt van Snacc.

Ben je een nachtje, weekendje of weekje weg? Heb je zin in gelijkgestemd gezelschap? Samen wat eten, drinken, samen naar de bios, club of relaxed thuis? Geef bij je profiel aan voor welke dag, datum en tijd je beschikbaar bent. Dan kunnen mensen die beschikbaar en geïnteresseerd zijn contact met je opnemen.

Snacc is gewoon gratis. Geen Vip of gold abonnement, geen lidmaatschap. Dus maak een profiel aan en kijk wat het je brengt. Wil je facebook, instagram, twitter of een andere website aan je profiel koppelen? Geen probleem!

Wij willen meer klantgericht denken

Aldus 1 van de initiatiefnemers van deze site. De bekende erotieksites waar je (betaald) kunt afspreken vragen tegenwoordig zo ontzettend veel geld om daarop te staan en je profiel zichtbaar te laten zijn. En dan moet je ook nog maar eens afwachten of de profielen echt zijn of fake en ze je alleen maar geld uit je zak willen kloppen omdat je credits moet kopen om überhaupt te kunnen communiceren.

De bekende apps zoals Tinder en Happn zijn hypocriet. Met name veel dames die zich daar aanbieden doen het toch om iets bij te verdienen. Dit mag echter niet gezegd worden dus zie je een compleet nieuwe manier van communiceren ontstaan in de vorm van icoontjes van diamantjes en bosjes bloemen bij een profiel zodat je weet; date with me is not for free.

Snacc is een duidelijk product. Afspreken met een open-minded persoon. Gratis of tegen een vergoeding. De keuze is aan jou.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*