The London Tanners

Zoals in elke branche heb je verschillende kwaliteit niveaus. Ben je bdsm nog aan het verkennen met een beperkt budget zijn er verschillende opties eenvoudig te vinden. Maar als je er klaar voor bent en weet dat het voelen van leer op je lichaam blijvend is, dan is het tijd voor The London Tanners. Gemaakt volgens op traditionele wijze met de hand van het beste leer. Met de juiste verzorging gaat het je hele leven mee. Naarmate dat het leer vaker de weg naar je onbeschermde vlees gevonden heeft wordt het zelfs zachter en ligt het fijner in de hand.

Na al het harde werken is het tijd voor een welverdiende vakantie en de komende bestellingen laten dan ook iets langer op zich wachten. Maar om de pijn te verzachten kan je de volgende kortingscode gebruiken: HOLIDAY15 daarmee krijg je 15 euro korting op je bestelling.

Wacht dus niet langer en bestel het perfecte cadeau voor je Meesteres waar jullie beiden veel plezier van zullen hebben.

1 Reactie op The London Tanners

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*