via twitter

Ok. Dit verhaal gaat even duren maar here I am. Universitair geschoold, Nederlands, geen rugzak uit het verleden en naast mijn huidige reguliere baan ben ik een professionele SM Meesteres.

Ik ben nooit gedwongen om dit te doen, ik ben jong op het pad van BDSM gekomen. Zodra ik op kamers ging en mijn eigen laptop had ging het hek van de dam.. Mijn fantasieën bleek ik te delen en al snel vond ik vssm feesten. Daar vond ik speelpartners..

Al gauw kwam ik daar bijna elk weekend en bezocht ik andere sm parties. Subs wachtten op mij tot ik kwam en avond na avond speelde ik. Tot een slaaf mij vroeg of ik thuis hem kon ontvangen om hem daar op te sluiten. Als student met 2 grote inbouwkasten …

..zag ik potentie. En al snel sloot ik hem elke 2 weken een middag op. Dan poetste hij mijn studentenhuis. Hij kreeg water en brood en boeien om. De paardrijlaarzen en zwepen hingen pontificaal in de kamer. Huisgenoten dachten dat ik een liefhebber was.

Paarden vind ik doodeng. Maar met laarzen hem commanderen en in de kast duwen na zijn corvee. Dat was gewoon fantastisch. Van zijn slavenbelasting kocht ik een zijden blouse. Beige kleurig, matchend bij mijn haar. Ik weet het nog want ik vond de rode te ordinair.

Enfin, ik was vanaf dat moment iemand die betaald kreeg om haar fantasieën te verwezenlijken en die van een ander waren daar een onderdeel van. Er ligt meer aan ten grondslag maar vanaf dat moment was ik een sekswerker. Een ho. Een Domina.

In Nederland lijkt het als je een zzper bent die belasting betaalt, dat je allemaal evenveel rechten hebt. In mijn loopbaan als Ho•Domina (whats-in-a-namw) heb ik gemerkt dat je vanalles moet in Nederland maar eerlijk behandeld wordt je nooit.

Menig politieke partij heb ik aangeschreven met het verhaal van zelfstandige sekswerker die met plezier dit werk doet en niet gered wil worden door christelijke partijen of uitstap programma’s en gewoon op eigen houtje, in eigen studio, wil kunnen doen

Wat ze wil tegen vergoeding, op haar eigen voorwaarden en zo veilig mogelijk. Telkens weer ben ik overgeleverd aan de beperkte keuze aan instanties in Nederland met vergunning terwijl ik graag zelf een vergunning wil en onafhankelijk mijn ding wil doen

k wil belasting betalen en mij aan alle regels houden maar waarom mag iedereen een schoonheidsspecialist zijn met eigen toko maar mag ik niet een schuur verbouwen tot sm studio. Ik vind echt dat ik mentale hulpverlening bied met harde hand.

Waarom ben ik overgeleverd aan het monopolie van sekswerk exploitanten. Waarom is sekswerk in Nederland legaal en aan banden gelegd alleen ten gunste van verhuurders? Ik lees over privacywetgeving die geldt voor elke Nederlander behalve sekswerkers

Waarom wordt mensenhandel altijd hand in hand genoemd met prostitutie. Ik doe dit onafhankelijk en vrijwillig omdat ik dit wil doen. Ik maak mensen gelukkig. Ik geef sturing in het leven van mensen. Mijn subs functioneren in hun vanille relatie

Omdat ik een luisterend oor bied en hen kaders geef om tijdelijk te ontsnappen uit de waan van de dag

Wat maakt dat politiek Nederland niet opkomt voor Mijn rechten als zzp’er? Ben ik minder? Waarom faciliteren jullie mij niet als volwaardig deel van de beroepsbevolking.

Punt is dat ik continue in de media berichten lees dat sekswerkers betrapt zijn door politie in reguliere woningen of andere onvergunde locaties. Prostitutie is net als de wiethandel. Het is legaal in Nederland te verkopen maat de wijze waarop het gegenereerd wordt is onmogelijk

En daar zit de crux, Nederland is bezig met een nogal onsubtiel ontmoedigingsbeleid (lees zandpad weg, het alternatief is er nog steeds niet!!!, wallen worden opgekocht), waarom mocht elk contact beroep open behalve sekswerk?

We zijn stuivers in de overgrote portemonnee van de overheid die gewisseld worden voor zetels and that is terrifying. Elke buitenlandse meesteres denkt dat Nederland het walhalla is voor sekswerk. No its terrifying

Ik vind het belachelijk dat we zo gemanoeuvreerd worden dat we straks geen keus hebben dan een regime volgen van ongelijkheid of stoppen.

Anyway normaal gesproken denk ik het mijne ervan maar ik ben klaar voor het gesprek aangaan. Lets do it

Ik nodig media uit mij te benaderen voor een gesprek voor mijn dimensie en visie over het sekswerk.

Lady Lynn

One Reply to “Normalisering van Sekswerk”

  1. Bedankt dat we je verhaal mogen plaatsen. Het is zo herkenbaar en ook zo onbegrijpelijk dat er al die jaren geen vooruitgang is. De enige manier is dan ook om geluid te maken, deze wantoestanden onder de aandacht te brengen. Bij het publieke opinie als direct bij de politiek. Daarom alle steun van TKW in deze strijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 + acht =