Jeroen kom hier, hoorde ik Denise schreeuwen ze klonk heel erg kwaad. Het kwam uit de badkamer dus daar rende ik naar toe. Denise stond er alleen met een handdoek om haar lichaam geslagen te wijzen naar de badkuip die ik die ochtend nog gepoetst had. Ze riep wat is dat en wees naar een lang haar dat tegen de wand plakte van een voor de rest hagel witte badkuip. Ik stamelde sorry Denise, ik neem het zo weg. Dat is niet goed genoeg jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken. Met een enorme kracht haalde ze uit en sloeg ze me vol in het gezicht. De klapt sloeg me bijna achterover en toen ik weer focus had zag ik dat haar handdoek op de grond gevallen was. Denise deed geen enkele poging om haar prachtige lichaam te verbergen. Ik kon niets anders dan naar haar jonge stevige lichaam kijken, haar borsten stonden vier rechtop en ik zou zweren dat het donker rode tepels naar me staarden.

Denise had door dat ik niet meer naar haar luisterde en zag dat ik naar haar borsten aan het staren was. Vol minachting greep ze naar mijn broek waar ze duidelijk mijn harde paal kon voelen. Ze trok me naar haar toe en zei zachtjes wacht maar tot je Meesteres hier van hoort terwijl ze hard in mijn ballen kneep. De pijn was nu enorm en de schaamte begon over me heen te komen en ik staarde nu naar de vloer in plaats van naar Denise. Opeens liet ze los en stormde de badkamer uit.

Saskia had de hele dag college dus ik zorgde dat alles perfect was voor haar. Het hele huis was opgeruimd, ik had boodschappen gedaan en begonnen met haar lievelingseten te koken. Ik was dan ook in de keuken toen ze thuiskwam. Ze kuste me en fluisterde ik hoorde dat je, je misdragen hebt? Ik werd meteen vuurrood en kon alleen maar zachtjes knikken. De andere meiden kwamen de lachend de keuken binnen en het was etenstijd. Ik diende alles op en wilde aan gaan zitten. Toen Saskia zei, vanaf nu eet je na ons en je mag hopen dat er nog iets over is. Ik stamelde ja Meesteres. Ik bediende de dames de hele maaltijd op hun wenken waar ze gretig gebruik van maakten. Toen alles klaar was zei Saskia, eten, afwassen en je dan melden in mijn kamer.

Tijdens het afwassen werd ik zenuwachtiger met de minuut, wat zou Meesteres doen met me? Uiteindelijk was het zover, ik klopte op Meesteres haar deur en kreeg meteen binnen te horen. Ik was ondertussen helemaal in paniek en zodra ik haar zag stortte ik me op mijn knieën en begon sorry, sorry, sorry te zeggen. Saskia nam mijn hoofd in haar handen en dwong me haar aan te kijken. Rustig maar, dit is een leer proces je bent niet meteen het perfecte subje. Ik zal je helpen en weet zeker dat het in de toekomst niet meer zal gebeuren. Ik vind het wel heel erg dat je zo geilt op Denise, ik dacht dat je mij leuk vind. De paniek sloeg weer toe, het spijt me Meesteres, ik hou alleen van jou maar ik ben al een maand niet klaar gekomen en … Shht, ik begrijp het zei Saskia en ik zal je helpen maar eerst straf voor het niet schoon houden van de badkamer. Wil je even de straf cane nemen van boven op de kast?

Ik lag languit op het bed helemaal naakt en ik hoorde Saskia een paar testen slagen maken de cane. Ik trilde van angst dit is zo erg maar ik verdien het, ik heb mijn Meesteres teleur gesteld. Ok zei Saskia je krijgt er 12, je blijft liggen, je beweegt niet ook je handen niet, na elke slag tel je en als we bij 12 zijn bedank je me. Als je vergeet te tellen of je beweegt dan telt de slag niet. Ze was nog maar net uitgesproken of de eerste slag kwam neer. Het was alsof de wereld stil stond en alleen nog maar bestond uit pijn. Ik krulde meteen helemaal op en besefte op dat moment dat ik stil moest blijven liggen anders telde het niet. Stil liggen, deze telt niet zei Saskia droog.

Ik had al mijn concentratie nodig om stil te blijven liggen en mijn Meesteres te bedanken maar uiteindelijk was het dan zo ver, 12 dank u Meesteres. Saskia streelde zachtje over mijn hoofd, goed zo het poetsen is je vergeven. Volgende keer straf zijn 24 slagen, dus je kan je maar beter gedragen. Ik hoorde haar in de kast rommelen en dozen wegnemen. Ach hier is hij zei Saskia, omdraaien. Ze had iets van metaal in haar handen geen idee wat precies. Saskia nam me bij mijn nu heel erg kleine en slappe paal vast en zei dat lost je probleempje als je weer naar Denise kijkt. Na een paar vlugge bewegingen hoorde ik klik en met een grote grijns liet Saskia het sleuteltje zijn. Zo die blijft bij mij, ik maak morgen een afspraak voor een piercing en dan ben je helemaal veilig. Ik keek naar beneden en een stalen constructie zat rond mijn ballen en lul. Ik keek mijn Meesteres moedeloos aan, was dat nou echt nodig?

Oo Denise wilde ook even zien hoe je kuisheidskooitje zit, ga even naar haar kamer. Wel kloppen want ze is met haar vriendje aan het spelen.

verder lezen

5 Replies to “Mijn eerste keer straf”

    1. Sorry van de schrijf fouten. Wil ze corrigeren maar de mail was al weg

      Waar kan ik het vervolg lezen? Ik zou graag de piercing ervaring van Jeroen willen lezen Gr albert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + twee =