Meesteres Manouk is een heel bijzondere vrouw. Ze combineert haar intelligentie, haar sadistische trekjes, haar mensenkennis in een ultieme vrouwelijke verpakking. Een sessie met Meesteres Manouk is dan ook zoveel meer dan een paar keer de zweep laten knallen. Ze maakt er een uniek spel van verleiding, sensualiteit maar natuurlijk ook macht. Ze is in staat om elke man aan haar voeten te krijgen met ze te spelen als een pluim in de wind. Een sessie met haar is een zoektocht naar jezelf, naar je diepste verlangens, waarom wil je haar toch zo graag dienen. Je doet alles om dat kleine lachje te horen en te weten dat ze trots is op je. Trots op haar macht en controle over je. Met 1 klik van haar zweep kan ze je wereld veranderen in pijn. Maar ze wacht, ze wacht tot je er klaar voor bent, tot je alleen maar kan verlangen naar haar kus met de zweep. Tot je lichaam en geest zich helemaal overgeven aan Meesteres Manouk.

Sessies op 14 juli in de prachtige SPNKD studio te Antwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zestien − twaalf =