Meesteres Do (Domination Palace)

Meesteres Do is een veelzijdige Meesteres waar je terecht kan om je eerste stapjes in de bdsm wereld te zetten tot een harde sessie waar je grenzen getest worden. Ze begint altijd met een ontspannen gesprekje zodat ze precies weet wie ze voor zich heeft. Maar als je eenmaal op je knieën voor haar zit kan je maar beter luisteren naar haar.

Wil je eens meemaken hoe het voelt om volledig machteloos te zijn probeer dan eens het vacuumbed en voel hoe het rubber volledig rond je lichaam gezogen word tot je niets meer kan. Je moet ademen door een buisje en Meesteres kan deze zo met haar vinger afsluiten. Heel ver kan je Meesteres horen lachen om je machteloosheid en haar plezier laat je ontspannen en genieten om helemaal van haar te zijn. Natuurlijk kan je zo iets niet in een uurtje beleven dus boek een extra lange sessie met Meesteres Do zodat je alle tijd hebt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*