BDSM Verhaal, Meesteres Saskia

Na de wilde nacht met Saskia kon haar niet uit mijn hoofd halen. Ik moest steeds denken hoe ze op mijn gezicht zat en langzaam haar gouden nectar in mijn mond liet stromen. Wat is ze toch een wilde meid en waarom wordt ik zo hard elke keer als ik aan haar denk? Ik zat constant naar mijn telefoon te kijken, zou ik haar een berichtje sturen of beter even wachten. Ik wilde haar niet afschrikken maar wilde haar vertellen hoe mooi ze was en hoe ik naar haar verlangde. Zou ze ook aan mij denken? Zo’n prachtig meid heeft vast een hele reeks aanbidders.

Mijn telefoon trilde en ik keek snel, het was Saskia ze stuurde me een selfie terwijl ze me een luchtkusje gaf. Mijn hart sloeg over ze vind me leuk! Hey schat schreef ze kom je na college naar mijn studentenhuis? Ja natuurlijk, graag! Ooo het is mijn beurt om te koken voor het huis maar ik wil nog even studeren in de bibliotheek kan je alvast de boodschappen doen en beginnen met koken? Ja hoor geen probleem antwoordde ik. Ik was blij dat ik iets voor haar kon doen.

Met een tas vol boodschappen en een rugzakje met wat schone kleren en mijn tandenborstel belde ik aan bij het studentenhuis. Een jonge meid deed de deur open met een brede glimlach en zei je moet Jeroen zijn Saskia had al doorgegeven dat je komt schoonmaken en koken voor ons. Ik ben Denise en ze gaf mij een kus. Ik dacht schoonmaken toch alleen maar koken en dan spelen met Saskia? Ze deed de kast naast de voordeur open en wees op de schoonmaak spullen. Opschieten we willen over 2 uur eten en eerst moet het huis schoon.

Ik ging aan het werk, zo slecht was het niet om deze mooie meiden te helpen. Maar eerst alle algemene ruimtes stofzuigen en toen begon ik aan de badkamer. Deze was eigenlijk best wel een beetje vies. Terwijl ik druk het bad aan het schrobben was kwam Denise binnen en zei ik moet even plassen maar poets rustig verder. Euch ok stamelde ik, voor ik het wist hoorde ik haar plas stromen ik moest terug denken aan de avond ervoor toen Saskia mij haar plas mocht drinken. Ik voelde me hard worden en werd heel ongemakkelijk. Denise had niets door en zat rustig tegen mij te kwetteren. Hoe lang ken je Saskia al, zonder op antwoord te wachten vervolgde ze. Ik hoop dat je om kan gaan met veeleisende vrouwen. Saskia haar vorige vriendje kon het na 2 weken al niet meer aan, jammer toen moesten we zelf weer schoonmaken. Ze stond op deed haar jurkje naar beneden en zei maar jij hebt potentie en met volle kracht sloeg ze op mijn billen. Ik schrok even niet zozeer van de pijn maar meer van de impact. Denise fluisterde in mijn oor, “Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de …”.

Tijd om te koken, ik had het eenvoudig gehouden en had alles bij om een grote pan pasta te maken. Ik wist niet hoeveel meiden er zouden zijn en pasta is altijd goed. Ik hoorde een groepje meiden thuis komen en opeens veranderde het rustig huis in een dynamisch lachend gebeuren. Saskia was thuis ze vloog op me af en kuste me vol passie op mijn mond. Ze draaide zich om en riep meiden dit is Jeroen, Jeroen dit zijn de meiden. Jeroen kom je even helpen mijn laarzen uit doen daarna kunnen we eten. Saskia liep naar haar kamer en ik liep snel achter haar aan.

Ze ging op haar bureaustoel en keek me lachend aan, kan je even helpen en ze wees op de rits. Het waren prachtig leren laarzen en ik ging voor haar op mijn knieën zitten. Ik deed de rits naar om laag en haar warme voet kwam tevoorschijn een prachtige geur van leer kwam me tegemoet. Ik pauzeerde even met haar voet in mijn handen. Hey ik heb honger zei Saskia hop de volgde.

De meiden genoten van de pasta en al snel was alles op. Saskia keek me aan en zei dat was lekker, ruim je alles even op dan heb ik een beloning voor je. De meiden begonnen te lachen en ik liep rood aan en begon snel aan mijn nieuwe taak. Zo snel mogelijk deed ik de afwas en zorgde dat de keuken er weer schoon bijstond. Ik liep naar Saskia haar kamer de deur was dicht. Ik durfde niet zomaar naar binnen te lopen dus ik klopte zachtje op de deur.

Binnen, Saskia zat op haar bureau stoel en draaide om toen ik de kamer binnen kwam. Wat is ze toch ongelooflijk mooi dacht ik. Ze keek me een beetje streng aan en zei uitkleden en voor me komen zitten. Zo snel als ik kon trok ik mijn kleren uit mijn penis kon mijn opwinden niet verbergen zou ik haar vandaag wel mogen neuken? Ik ging voor haar zitten en keek haar verlangend aan.

Jeroen zei ze, je zal het wel doorhebben ondertussen ik ben niet zomaar een gewone vrouw op zoek naar een vriendje. Ik keek haar angstig aan zou ze me weg sturen, heb ik iets gedaan? Ik begon iets te stamelen maar Saskia legde haar vinger op mijn lippen en zei, alleen luisteren. Ik zoek iemand die ziet hoe bijzonder ik ben. Iemand die de grond aanbid waar ik net op gelopen heb. Iemand die altijd zonder vragen stellen precies doet wat ik zeg. Iemand die niet aan zijn eigen genot denkt maar alleen maar aan dat van mij. Terwijl ze zo tegen me sprak keek ik haar met grote ogen aan en ik voelde mijn penis kloppen klaar om bij de eerste aanraking te komen. Toen dacht ik aan haar woorden dat genot alleen via haar gaat. Ze keek me aan, ben jij die persoon zal je me dienen zonder vragen en altijd gehoorzamen of de consequenties dragen? Zeg ja Meesteres als je er klaar voor bent. Ik moest er niet over nadenken en zei meteen “Ja Meesteres”. Meteen duwde ze haar voetjes in mijn gezicht en zei, goed zo, je mag als beloning mijn voetjes kussen. DankUwel Meesteres kon ik nog net uitbrengen.

verder lezen

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. BDSM Verhaal: Mijn eerste kinky ervaring - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*