Slubb Masturbator voor mannen

De makers van de Slubb hebben net de tweede generatie uitgebracht van hun Masturbator. Het ziet er uit als een schroefboormachine en dat komt ook heel dicht in de buurt. Je kan van heel zacht tot extreme vibraties traploos instellen. Natuurlijk kan je hem zelf gebruiken maar in een kinky spel komt de meerwaarde echt naar boven. Geef je helemaal over aan je Meesteres die de ultieme tease sessie kan geven, ze zal je laten smeken om te komen. Maar andersom kan het ook start ze meteen op de hoge stand dan kan geen man het langer volhouden dan een paar seconden en is het zo weer over.
Madame Caramel is een ambassadeur van het product en je kan har review zien op onderstaand filmpje. Je kan ook haar kortingscode gebruiken madame5caramel om dit prachtige product extra goedkoop te bestellen op de website van Slubb.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*