Domina Dark (31 mei tot 2 juni Amsterdam)

Eindelijk komen de internationale Meesteressen ook weer terug naar Nederland. De Deense Meesteres Domina Dark is een bekende Meesteres uit Kopenhagen en heeft daar haar eigen studio. Van 31 mei tot 2 juni is ze in Amsterdam en natuurlijk krijgen jullie de kans om haar te dienen.

Domina Dark is de ideale Meesteres voor iemand die in pijnspel is. Ze geniet er van om haar zweep op je bleke huid te laten knallen tot het een mooi rood met strepen patroon is. Ben je man genoeg om je ballen aan haar aan te bieden? Zonder genade zal ze precies testen hoeveel je nu echt kan verdragen voor je smekend haar voetjes kust om de pijn op te laten houden. Natuurlijk weet ze met haar jarenlange ervaring precies hoe ver ze moet gaan om je de ultieme ervaring te geven.

Boeken kan via e-mail (Engels) info@dominadark.dk

Meer info via haar link pagina.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*