De Evil’s tail

Enige tijd geleden alweer plaatste Oxy de volgende tweet:

https://twitter.com/BdsmOxy/status/1379170704185249792

Meesteres is een fan van deze Amerikaanse webshop omdat ze altijd heel bijzonder nieuwe producten hebben. Ook dit speeltje is iets heel bijzonders en ze bracht het dan ook onder mijn aandacht. Ik kon natuurlijk niets anders dan de uitdaging aangaan en bestelde meteen mijn tail. Dat is ook meteen het enige nadeel van bestellen in America dat het best lang kan duren voor het binnen is. Uiteindelijk was het dan zover, de postbode stond voor de deur. Ik vind het altijd grappig om kinky speeltjes in ontvangst te nemen. Ik kijk vol verlangen naar de doos terwijl de postbode geen idee heeft waar hij al die tijd mee rondgelopen heeft.

Natuurlijk wilde ik het meteen proberen maar Meesteres was duidelijk wacht tot het weekend neem alle tijd en stel me niet teleur. De tail is net zo lang als mijn arm en in een rechte lijn gaat hij dan ook tot aan mijn keel geen idee hoe ik het ding er in moet krijgen.

Zaterdag middag na het verplichte schoonmaken van het huis was het tijd om mezelf even goed schoon te maken. Meestal doe ik het een beetje oppervlakkig maar voor deze gelegenheid nam ik mijn tijd. Toen ik klaar was duwde ik mijn buttplug er in om zo alvast wat ruimte te maken. Een kwartiertje later was ik er klaar voor, gewapend met een literfles glijmiddel en voldoende handdoeken om alle ongelukjes op te vangen begon ik aan de lange tocht naar binnen.

Het begin was al moeilijk, de tail is heel flexibel en met het vele glijmiddel was het niet vast te houden. Uiteindelijk zat hij er een goede twintig centimeter in wat nog niet eens halverwege is en het lukte niet meer. Ik probeerde alle standjes want ik wilde niet al zo snel opgeven. Met een beetje pijn ging het opeens weer verder. Nu kon ik zonder problemen blijven duwen helemaal tot aan het topje van de staart. Ik heb het gedaan, wat zal Meesteres trots op mij zijn.

Eigenlijk had ik niet eens een super vol gevoel het zachte materiaal was volledig gevormd naar mijn binnenste en ik had eigenlijk nergens last van. Het enige wat je kan zien was dat mijn buik wat gezwollen leek. Meesteres was blijkbaar toch niet zo onder de indruk want ik kreeg terug “Good boi” en de opdracht om het op mijn gratis onlyfans te zetten.

Tijd om het weer te verwijderen, dat ging heel erg makkelijk al leek het eeuwig te duren voor alles er langzaam uit kwam. Dit was weer een unieke ervaring en het blijft met verbazen wat je daar allemaal in kwijt kan. Ik zou zeggen probeer het ook eens uit, te bestellen op de oxy shop het is niet duur slechts 37 euro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*