BDSM Verhaal: Mijn eerste kinky ervaring

Mijn vrouw en ik zijn al meer dan 10 jaar gelukkig getrouwd en ik wil heel duidelijk zijn dat ik echt zielsveel van haar hou. Ze heeft me 2 prachtige dochters gegeven. Tijdens mijn puberteit was ik zo vanilla als maar zijn kon. ik werd opgewonden door zowat elke vrouw die een stevig grote kont had. Tijdens mijn studie aan de universiteit had ik vele vriendinnetjes. Het ging eigenlijk allemaal best makkelijk was je aardig tegen een meisje en toonde je interesse da eindigde een avondje stappen vaak samen in bed.

Tot ik op een avond met Saskia mee ging. Ze had prachtig lang krullend haar en had volle rondingen. Een stevige vrouwelijke dame waar ik mijn ogen niet van af kon houden. Toen we in haar slaapkamer kwamen zei ze uitkleden en op bed ik ga me even opfrissen. ik laag naakt te wachten op wat komen zou gaan. Mijn vlaggenstok fier overeind klaar voor actie. Met een gemeen glimlachje ging Saskia boven op me zitten. Ze duwde mijn handen boven mijn hoofd terwijl ze me heerlijk begon te kussen. Toen ging ze weer rechtop zitten en keek me heel lief aan, ik ben een beetje kinky en jij? Ja natuurlijk liefje ik ook wat je fijn vind.

Saskia boog voorover en mijn hele gezicht zat heerlijk verstopt tussen haar prachtige borsten. Ze rommelde wat achter het bed en ik hoorde klik, klik toen mijn ene pols klik en dan mijn andere. Zo nu ben je helemaal van mij zei Saskia. Ik probeerde even los te komen maar de stalen boeien waren geen speelgoed. Ze ging naast me op bed liggen en begon een beetje met mijn harde penis te spelen terwijl ze diep in mijn ogen keek. Ik vind het altijd zo vervelend dat mannen zo snel klaarkomen en dat heel het spel dan voor mij verpest is. Dat is toch niet eerlijk terwijl ze even in mijn tepel beet. Nee natuurlijk niet antwoordde ik vrouwen hebben ook recht om te komen, natuurlijk!

Fijn zei Saskia, ze draaide zich om en haar glimmende kutje ging vlak boven mijn gezicht. Ik keek vol verlangen naar haar genotsplekje, terwijl ik mijn heupen naar boven duwde in de hoop aandacht van haar mond of hand te krijgen. Saskia ging nu vol op mijn mond zitten en ik begon druk aan mijn taak. Ze ontspande en maakte nog meer een eenheid van ons. Mijn neus zat bijna in haar kontgaatje, mijn tong duwde plat tegen haar clitoris aan. Saskia bewoog of ze op een kermis attractie zat om haar evenwicht te bewaren kneep ze hard in mijn penis. Het duurde misschien 10 minuten voor ze een kreet sloeg en klaar kwam. Ik panikeerde ze zat zo vol op mij dat ik geen lucht meer kon krijgen. Uiteindelijk had Saskia het door en met veel moeite kwam ze een paar millimeter omhoog. Ik hapte naar adem ondertussen genietend van al haar vrouwelijke geuren.

Saskia liet zich weer zakken, ik dacht ooo een tweede ronde maar ze zei mond open terwijl ze me even in de ballen kneep. Ik deed mijn mond zo ver open als ik kon en meteen kwam een langzame warme straal mijn mond binnen. Ik schrok even maar Saskia zei slikken en kneep weer even in mijn ballen. Ik deed braaf wat ze van me vroeg en dronk al haar nectar gretig op. ik had het nog nooit eerder gedaan maar het is best wel lekker en vooral heel erg geil.

ik dacht nu is het mijn beurt maar Saskia draaide zich om kuste mijn natte lippen en zei, je ruikt naar mij. Terwijl ik nog vast geboeid was viel ze als een blok in slaap. ik was zo geil en verlangde zo om te komen maar Saskia was met geen mogelijkheid meer wakker te krijgen. Uiteindelijk viel ik ook in slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker en moest ongelooflijk plassen. Saskia lag nog te slapen maar had ergens deze nacht nog mijn boeien los gemaakt dus ik was vrij om naar het toilet te gaan. ik dacht terug aan de geile nacht en werd weer ongelooflijk hard. Ik dacht van even te rukken in de badkamer maar ik had een prachtige meid in bed liggen waar ik nog iets te goed van had.

Ik kwam terug de slaapkamer in en Saskia was al uit bed volledig naakt in de kast aan het graaien op zoek naar een schone handdoek. Ik heb zo les zei ze, ik ga snel douchen en dan ben ik weg terwijl ze me snel een kus gaf. Ik greep haar vast en zei, he ik heb nog wat van je te goed gisteren was je in slaapgevallen voor het mijn beurt was. Ze keek me even en en lachte waarom denk je dat je een beurt kan krijgen? Ik keek haar verbaasd aan, ze pakte iets van de grond en wierp het naar met toe. Het bleek haar slipje van gisteren te zijn. Hier zei ze ga maar lekker rukken terwijl ik ga douchen en weg was ze.

Ik keek even naar het slipje, rook er voorzichtig aan. Saskia haar geur zat er helemaal in en ik was meteen paraat. Ik dacht waarom niet, ik ging op haar bed liggen met het slipje voor mijn neus en 5 seconden later spoot ik mijn geilheid uit. Tja Saskia heeft wel gelijk, wij mannen houden het echt slechts even vol.

lees verder

2 Reacties op BDSM Verhaal: Mijn eerste kinky ervaring

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. BDSM Verhaal, Meesteres Saskia - The Kinky Web

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*