Help Meesteres Bruna Venchy

Meesteres Bruna Venchy is een heel bijzondere Braziliaanse she-male Meesteres. Een sessie met haar is altijd heel bijzonder alleen kan ze nu al bijna een jaar niet werken terwijl alles natuurlijk wel gewoon blijft doorlopen. Je kan het zien als een risico van het vak en dat het logisch is dat de overheid niet veel voor haar kan betekenen.

Echter ze heeft momenteel een heel droevige gebeurtenis in haar leven, haar moeder heeft laatste fase keelkanker en ze wil er zo graag zijn voor haar moeder. Financieel zit ze echter volledig aan de grond door covid-19 en er blijft dan ook niets anders over dan de hulp van de gemeenschap in te roepen.

Haar noodoproep werd dan ook meteen opgepakt door de gezamenlijke hulporganisaties Klapjes.nl, SMDOME en natuurlijk TKW. We willen dan ook al onze lezers oproepen om te geven wat kan. Zodat Meesteres Bruna Venchy op een waardige manier voor haar moeder kan zijn. Alvast bedankt!

https://www.doneeractie.nl/the-mom-of-venchy/-51412

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*