Ben je sekswerker? Deel je verhaal!

Voor ons nieuwste YouTube project ‘WoW’, zijn wij op zoek naar mensen met een bijzonder, betekenisvol of niet alledaags beroep, die er voor open staan geïnterviewd te worden. In dit interview wil ik een tiental vragen stellen en eventueel ook de vragen die niemand anders durft te stellen. Wij willen nét dat ene stapje verder gaan dan de vragen die we allemaal gewend zijn. Alleen dan kunnen we een eerlijk beeld scheppen over het beroep. 

Op heel veel beroepen rust een taboe of hebben mensen nog steeds een vertekend beeld. In onze reportage ‘WoW’, wat staat voor ‘Wie o Wie’, willen we juist onze kijkers de andere kanten van het beroep laten zien. De kanten die niemand kent en waar niemand bij stilstaat of misschien wel de moeilijke, emotionele kant waar niemand over nadenkt. Kortom is het de bedoeling dat het een gezellig gesprek gaat worden, zonder druk waarin de eerlijke kanten van je beroep en jou ervaringen worden besproken. 

De vragen die in het interview worden gesteld, zullen van te voren worden toegestuurd. Zo kun je jezelf eventueel voorbereiden en weet je welke vragen er gesteld gaan worden. Mocht er een vraag tussen zitten waarbij je jezelf echt niet comfortabel voelt, kunnen we deze schrappen. We hopen natuurlijk dat u op al onze vragen een antwoord wilt geven, zodat de kijkers een eerlijke inkijk hebben en eventuele taboes of vooroordelen kunnen worden verheven. 

Wij zijn erg benieuwd naar jou verhaal en ervaringen!  

Team WoW

Redactie: Als je interesse hebt stuur dan een e-mail naar de redactie: info@thekinkyweb.nl en dan zorgen wij dat het bij Team Wow terecht komt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*