BDSMdagboek rachab deel 6

Het zesde en laatste deel van mijn dagboek is er. Je leest hier over de dynamiek tussen Meester Silbi en mij. The man of my life.

Meester Silbi brengt humor in mijn leven en hóe. Hij laat mij wel steeds het onderspit delven in zijn eindeloze grappen en grollen. Gelukkig kan ik daar goed tegen en lach ik net zo hard met hem mee. Enkel soms, zuigt het ook de energie uit me en dan moet ik even afstand nemen.

Benieuwd naar hoe het afloopt tussen Meester Silbi en mij? Je kunt mijn boeken hier bestellen:
https://www.bravenewbooks.nl/rachab

Hier stopt mijn dagboek, maar niet mijn leven. Ik ben ze aan het vertalen naar het Engels, aangezien er maar erg weinig mensen Nederlands begrijpen op deze wereld. Dus heb je interesse in een Engelse versie? Nog even geduld 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*