Selfbondage

Ik ben een echte bondage freak. Ik kan zo genieten als Meesteres me urenlang opsluit zonder dat ik ook maar 1 vinger kan bewegen. Voor Corona ging ik regelmatig naar Meesteres Vanessa ze heeft een prachtige speelruimte maar ook een oude kelder waar ze me regelmatig in op sluit. Zelf heeft ze dan sessies met haar subs terwijl ik vastgebonden zit in haar kelder. Het is iets waar we beiden een kick van krijgen. Ik hou zelf helemaal niet van pijn maar Meesteres Vanessa is een echte sadiste. Wanneer ze dan met haar lieve stem vraagt zal ik deze tepelklemmen gebruiken dan mag je een uurtje langer blijven, dan kan ik daar geen nee tegen zeggen. Ook al heb ik zodra ze er op zitten er meteen spijt van. Maar de pijn is voor Meesteres haar plezier. Als ze me dan na uren opgesloten te zijn eindelijk weer vrij laat dan is het zo’n emotioneel moment vaak moet ik huilen waarna ze me dan in haar armen neemt en troost. Wat hou ik toch van haar, zo prachtig dat ze dit voor me doet.

Het is nu alweer meer dan een jaar geleden dat ik voor het laats opgesloten ben geweest door mijn Meesteres. Natuurlijk steun ik haar in deze periode. Ik volg haar op onlyfans en eens per maand hebben we een online sessie. Hoewel dat meer gezellig bijpraten is want remote bondage werkt niet als je weet hoe je jezelf moet losmaken. Maar toen kwam Meesteres Vanessa met een oplossing de Magbound wat een prachtig apparaatje. Het is een magnetisch slot die je aan een accu kan hangen. Wanneer de accu leeg is gaat het slot open. Er kan eigenlijk niets fouts gaan. Ik kocht het slot en meteen ook de stoelbeugel.

Een week later was het zo ver de deurbel ging en de postbode had een pakketje voor me. Ik kon niet wachten om het uit te proberen maar Meesteres Vanessa zei dat ik tot zaterdag moest wachten. Zaterdag ochtend kreeg ik een lange mail van Meesteres. Ik moest alles klaarleggen en om 4 uur ’s middags haar via skype bellen. Op de lijst stond een accu van tenminste 5000 Mah waardoor ik zeker drie en half uur vast zou zitten.

Om 4 uur belde ik haar en ze nam meteen op. Ik zou haar grote glimlach en pretlichtjes in haar ogen ze had er duidelijk zin in. De instructies begonnen. Kuisheidskooitje om met plastic slotje, hand en voet boeien met slotjes, grote buttplug in mijn kontje. Daar had ik schrik van, want ik heb deze maximaal een uur in gehad en dat was heel pijnlijk. Ik moest gaan zitten en mijn voetboeien aan de stoelpoten vastmaken. Mijn bovenbenen met een riem rondom zodat ik zeker niet op kon staan om de buttplug er uit te duwen.

Daarna moest ik mijn zware lederen masker op zetten. Ik zag niets meer kon met moeite wat horen en had slechts een klein gaatje om te ademen. Ik klikte mijn polsboeien achter mijn rug in de MagBound en ik zat vast voor de komende uren. Ik hoorde Meesteres nog iets over skype zeggen maar had de grootste moeite haar te verstaan. Ik begon te denken hoe vast ik zat voor mijn Meesteres en testte de boeien. Geen kans dat ik hier voor mijn tijd er op zat uit zou komen. Ik werd hard bij de gedachte maar nu begreep ik ook waarom Meesteres me in mijn kuisheidskooitje had opgesloten. De plug zat onaangenaam in mijn kontje maar was nog wel vol te houden.

Ik concentreerde me op mijn Meesteres en wachtte vol spanning op elk geluid die via skype mijn in leer bedekte oren binnen kwam. Meesteres was aan de telefoon met een andere klant. Ze vertelde hem hoe ze hem met de zweep zou bewerkten zodra de lockdown over was. Ik vond het zo geil om mee te mogen luisteren. De stoel was van hard hout en het begon nu echt ongemakkelijk te zijn. Hoe lang zat ik daar al? Het masker zorgde er voor dat ik geen idee had. Ik kon alleen hopen op een geluid van Meesteres via skype.

De plug zat nu echt ongemakkelijk en mijn spieren in mijn armen deden pijn. Ik begon ongemakkelijk heen en weer te bewegen. Ik wilde los dit was mooi geweest. Opeens hoorde ik Meesteres tegen me praten. Ze vroeg of het ging. Ik schudde me hoofd van nee. Nu moet je even goed naar me luisteren, er is geen manier om los te komen je zal moeten wachten tot de accu leeg is. Maar je doet dit voor mij, ik vind het zo geil om je te zien afzien. Hou vol voor mij, ik ben trots op je. Ik voelde de rust terug komen en stopte met bewegen. Meesteres vroeg of het nu beter was en knikte van ja.

Het voelde alsof er al uren verstreken waren de plug deed pijn maar was vol te houden. Een bijzondere rust kwam over me heen. Ik dacht hoe lief Meesteres was om dit samen met mij te doen en werd er emotioneel van. Toen opeens uit het niets klik en de MagBound verloor zijn kracht. Ik deed mijn masker af en voor het eerst in 4 uur kon ik weer vrij ademen en zien. De kamer was volledig donker op het scherm van mijn laptop na. Daar zag ik Meesteres met een grote glimlach zitten. Hey welkom terug zei ze. Ik kon niet veel meer zeggen dan dankjewel Meesteres. Wat een prachtige vrouw is ze toch mijn kooitje liet weer van zich spreken en ik werd er aan herinnerd dat Meesteres bepaald.

Je mag jezelf losmaken behalve je kooitje daarna douchen en meteen naar bed. Voor volgend weekend wil ik dat je een grotere accu koopt voldoende om 12uur vast te zitten. Morgenochtend wil ik dat je opschrijft hoe je dit ervaart hebt en het plaats op The Kinky Web. Ze gaf me een luchtkusje en verbrak te verbinden. Met veel moeite kwam ik overeind met hele lichaam stijf van het lange zitten maar eindelijk was ik terug in bondage geweest voor mijn Meesteres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*