De weg naar totale controle

Als huisarts in coronatijd heb ik het ongelooflijk druk. Mijn man, Edward kan nu al een jaar vanaf thuis werken. Ik heb hem langzaam van elke dag in pak naar kantoor tot ongeschoren in zijn korte broek en t-shirt vanaf de bank zien verschuiven. Omdat ik constant aan het werk ben en hij niet meer 2 uur per dag moet reizen naar Amsterdam vind ik het vanzelfsprekend dat hij ook het huishouden doet. Als ik thuis kom wil ik een opgeruimd huis, eten op tafel en daarna lekker relaxen op de bank zodat we de volgende dag weer hard aan het werk kunnen.

Ik kwam thuis en Edward had zoals gebruikelijk niets gedaan, het huis was een rommeltje en toen ik in de woonkamer kwam zat hij netflix te kijken in plaats van te koken. Ik vroeg of er eten was maar hij zei dat hij zo pizza zou bestellen. Als huisarts doe ik er alles aan om gezond te zijn. Ik zuchtte even diep en zei laat maar ik maak wel snel een salade voor mezelf. Ok schat zei Edward en zijn aandacht was terug bij de TV.

We hebben niet zo vaak sex de laatste weken maar ik ben altijd wel dominant geweest in de slaapkamer. Het eerste jaar was eigenlijk best kinky, met handboeien, zweepjes en ik heb hem zelfs eens een week in zo’n kuisheidskooitje opgesloten. Ik moest lachen ja dan luisterde hij wel naar me en ziet hij een beetje weg te stinken op de bank.

Tijdens het eten kwam er een plannetje in me op. Ik liep naar Edward toe en fluisterde in zijn oor, “ik wil kinky sex met je, ga douchen en ik zie je in de slaapkamer”. Blijkbaar had hij hij er ook zin in, want ik heb hem nog nooit zo snel van de bank zien springen en naar de douche lopen. Ik trok snel mijn lederen broek aan, witte bloes en een paar pumps. Twee minuten later liep Edward schaapachtig de kamer in met alleen een handdoekje om zich heen.

Het was een leuke poging maar zijn handdoekje kon zijn opwinding niet verbergen. Ik keek hem streng aan, op bed en handen en benen spreiden. Hij is zo schattig als hij onhandig is ik moest me inhouden niet breed te lachen maar ik sloeg met mijn zweepje tegen mijn leren broek aan en zei hup en snel een beetje. Een paar minuten later lag hij netjes vastgebonden op bed.

Zijn harde penis stond trots naar het plafond te wijzen. Ik gaf een paar lichte tikken met mijn zweepje er op. Hij kreunde zachtjes maar lag vol verwachting te wachten. Ik zei, eerst ik en trok mijn kleren uit waarna ik op het bed klom. Mijn natte kutje zweefde boven zijn gezicht en hij probeerde met zijn tong me aan te raken. Ik vond het wel lekker om zijn zoekende tong te voelen.

Tijd voor actie, ik liet me zakken en zijn tong kwam precies bij mijn klitje. Ik leunde wat achterover en voelde zijn neus tegen mijn kontgaatje drukken. Ik moest even lachen, ik was niet gaan douchen, hopelijk genoot hij van mijn vrouwelijke aroma’s. Zijn penis was nu ongecontroleerd op en neer aan het bewegen, smekend voor aandacht. Maar nee eerst ik, ik weet precies hoe het gaat zodra hij komt is het enthousiasme ook weg. Maar ik was niet meer ver weg, ik voelde mijn orgasme diep van binnen opbouwen. Ik drukte mezelf hard op zich gezicht en spande mijn bodem spieren aan, aaaachh daar was het. Ik liet mezelf voorover vallen, dat zorgde ervoor dat Edward weer kon ademen.

Beiden volledig buiten adem, ik van mijn diepe orgasme, Edward omdat hij nauwelijks aan zijn mooiste dood ontsnapt was. Ik draaide mij om en zag mijn geilheid glinsteren op zijn lippen. Ik kuste hem en kon mijn vrouwelijk vocht proeven. Edward keek me hoopvol aan en ik kreeg een gemeen lachje op mijn lippen. Wil je graag komen jongen vroeg ik. Hij zei heel lief ja Meesteres aub? Ik kreeg bijna medelijden met hem maar vroeg uiteindelijk toch wat zou je doen voor me om te mogen komen? Je bent de afgelopen weken geen brave jongen geweest. Het huis niet opgeruimd, geen eten gekookt voor me waarom zou ik je dan dit plezier geven?

Edward veranderde van houding, je hebt gelijk schat, ik heb het allemaal een beetje laten gaan. Het spijt me echt en het gaat niet meer gebeuren. Tja deed is alleen je geilheid die praat, ik wil garanties van je. Hij wist niet meer wat te zeggen en ik wist dat ik hem precies had waar ik hem wilde hebben. Weet je wat zei ik, ik heb de oplossing. Ik laat je nu komen en vanaf nu draag je deze, ik duwde de kuisheidskooi in zijn gezicht. Ben je braaf dan doen we dit volgende week opnieuw. Hoe vind je dit. Hij knikte langzaam en zei “ja Meesteres”.

Ik ging op zijn harde penis zitten en moest slechts drie keer op en neer gaan voor hij kreunend klaar kwam diep in mij. Ik draaide mij om en voor de tweede keer die avond liet ik mij op zijn gezicht zakken. Terwijl ik zijn kooitje om deed liet ik langzaam al zijn zaad uit me lopen in zijn wachtende mond. Ik wachtte tot ik helemaal leeg was voor ik me omdraaide en hem los maakte. Hij keek me schaapachtig aan terwijl ik zei, tijd om het huis schoon te maken terwijl ik ga douchen. Ja Meesteres zei hij onderdanig en begon naakt met alleen zijn stalen kooitje aan zijn werk.

Ingestuurd door Meesteres Lisa

1 Reactie op De weg naar totale controle

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*