Steun je sekswerker

Nu het duidelijk is dat het nog even gaat duren voor je weer fysiek naar je Meesteres kan gaan is het nu belangrijker dan ooit om je favoriete sekswerker te steunen. Steeds meer dames hebben het extreem lastig, het is vaak moeilijk om steun van de overheid te krijgen.

Ook de bekende studio’s zijn door hun reserves heen. Doe daarom wat je kan om zo de industrie levend te houden. Het is echt niet zo dat de instroom van ervaren dames hoog is, het zal jaren duren voor de situatie volledig hersteld zal zijn.

Heel veel dames hebben onlyfans waar je unieke contact kan zien maar ook de beste manier is om nu in contact te komen. Maar online sessies zijn tegenwoordig ook tot een kunst vergeven. Met een beetje voorbereiding kan je een fantastische sessie beleven.

Soms is ook dat nog niet genoeg en zit er niets anders op dan een beroep te doen om de gemeenschap via een doneeractie. Zo is Mrs Sabrina van het Domination Palace een actie begonnen. Ze is niet alleen ook Meesteres Nina Rose, Meesteres Noa, en Aarzel niet en steun deze acties, veel van ons geven veel minder geld uit tijdens de lockdown en het is dan ook een kleine moeite om nu de seks industrie te steunen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*