Hoe vind je de juiste vibrator?

Het kopen van je eerste vibrator is best wel spannend en alles behalve een gemakkelijke opgave. Als je eenmaal wat hebt rondgekeken op het internet kom je er al snel achter dat het aanbod groot is. Dan wordt het lastig om door alle bomen het bos nog te zien. Daarom delen we hieronder enkele handige tips om jou een beetje op weg te helpen.

Blijf bij lichaamsveilig materiaal

Of dit nu je eerste vibrator gaat worden of een aanvulling op je huidige vibratorcollectie, zorg er altijd voor dat je een sexspeeltje koopt dat gemaakt is van lichaamsveilige materialen. Dat klinkt logisch, maar toch gaan sommige mensen hier nog de mist in. Siliconen is by far het beste materiaal dat je kunt kiezen, omdat het niet-poreus is, gemakkelijk schoon te maken en ook nog superzacht is. Zorg er wel voor dat je glijmiddel op waterbasis gebruikt. Ga je het speeltje met glijmiddel op oliebasis schoonmaken, dan bestaat de kans dat het materiaal wordt aangetast. Het materiaal van de dildo wel te verstaan. Ook dat wil je graag voorkomen.


Wat is de perfecte vibrator voor beginners?

Laten we vooropstellen dat een seksspeeltje gebruiken niets is om je voor te schamen. En als je de spannende (en gedurfde) stap hebt gezet om een speeltje voor jezelf of samen met je partner aan te schaffen, dan moet je (of jullie) eerste ervaring natuurlijk wel goed zijn. Dat spreekt voor zich, maar welke vibrator moet je kiezen? Er zijn ontzettend veel vibrators op de markt. Daarom zijn er een aantal dingen waar je bij het kiezen van een vibrator rekening mee moet houden, zoals het formaat van de sextoy, de intensiteit van het speeltje of aan welk lichaamsdeel jij de meeste aandacht wilt geven.

Vibrator met clitorale stimulatie

De meeste vrouwen krijgen een orgasme door clitorale stimulatie. Het is dus maar weinig vrouwen gegeven om alleen door penetratie een orgasme te krijgen. Wil je het genotsknopje stimuleren, dan is een mini vibrator een uitstekende keuze. Dit zijn hele kleine vibrators die heel gericht de clitoris kan stimuleren. En dankzij het compacte formaat, kan je het speeltje eenvoudig overal mee naartoe nemen.

Duo vibrators

Wil je het graag samen met jouw partner extra gezellig maken onder de lakens? Overweeg dan een duo vibrator aan te schaffen. Zoals de naam al doet verklappen, zijn deze vibrators speciaal ontwikkeld voor koppels. Deze speeltjes bestaan uit twee gedeelten. Eén gedeelte komt op de clitoris te liggen en stimuleert deze met vibraties. Het andere, smallere gedeelte wordt vaginaal ingebracht maar laat nog voldoende ruimte over voor de man om te penetreren. Zo kan hij ook meegenieten van de vibraties.

Shoptip: EasyToys vibrator
Kies bij voorkeur een vibrator gemaakt van zacht siliconen, zoals bijvoorbeeld een model uit de vibratorcollectie van EasyToys. Deze seksspeeltjes hebben verschillende standen, zijn zeer eenvoudig te bedienen met drukknopjes op het handvat en ook nog fijn geprijsd. In hun collectie is ook een vibrator die tegelijkertijd de g-spot én de clitoris kan stimuleren, what’s not to like?

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*