Bondage Timeout (Woerden)

Zo af en toe is het eens nodig om helemaal tot rust te komen. Even ontsnappen aan alle drukte en je helemaal overleveren aan iemand anders. Die alles van je beroofd, zelfs je vrijheid.

In bondage timeout is het mogelijk om een eenzame opsluiting te boeken in een cel, een kooi of misschien hou je wel van de meer medische segufix bondage. Je kan kiezen uit een mannelijke of vrouwelijke bewaarder maar voor alle duidelijkheid het gaat om opsluiting en bondage, elke vorm van seksuele handelingen zijn dan ook verboden.

Maar wil je eens meemaken hoe het is om geboeid uren in een afgesloten cel te liggen dan kan dit. Natuurlijk krijg je een safeword en wordt je via camera’s in het oog gehouden maar voor de rest is er geen ontsnappen aan je zal je tijd uitzitten.

Kom zodra het weer mag naar Woerden voor een TimeOut

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*