Bizarre Domina (Den Haag)

Bij Bizarre Domina draait het allemaal om de lifestyle. Ze doet geen lopende band sessies maar zoekt naar die paar slaven waar het echt mee klinkt en die haar leven beter maken in ruil om in het bezit te zijn van een krachtige Meesteres.

Dat kan in vele vormen van regelmatig haar dienen en speelpartner te zijn tot een volledige live in 24/7 positie. Voor veel subs is dit toch de ultieme droom en Bizarre Domina heeft een positie open staan. Natuurlijk zijn er allemaal voorwaarden en moet je haar financieel ondersteunen maar denk eens wat je er voor terug krijgt. Maar ook hier draait het vooral om de klik, is het mogelijk om een 24/7 D/s relatie samen te leven?

Natuurlijk kan het nu even niet, maar zodra het weer mag van ome Rutte gewoon even contact opnemen met deze bijzondere Dominante vrouw.

4 Reacties op Bizarre Domina (Den Haag)

  1. Dag bizarre Meesteres ! Ik vind het jammer niets van U te mogen zien ,maar ik voel me wel erg aangetrokken tot het idee van 24/7 Uw slaaf te worden . Kunt U Uw slaaf herbergen of opbergen ( of fijn aan de ketting leggen met het sleuteltje om Uw mooie nek glinsterend ? Ik wil best meer vertellen en aan U vragen ,maar dat heeft nu jammer genoeg geen vervolg door de contact-regels, kus op Uw high heel

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*