James de Butler

Ik ben 61 jaar zit in de laatste fase van mijn beroepsleven bij een groot en bekend accounts kantoor. Ik ben best goed in mijn job en het is het belangrijkste aspect van mijn leven op dit moment. Ik had een prachtige vrouw maar die heeft mij iets meer dan 10 jaar geleden verlaten voor een jonger meer mannelijk exemplaar.

Ik hield er van mijn vrouw gelukkig te zien en deed alles voor haar. Ze had een net als ik een drukke baan. Maar ik zorgde dat het huis altijd schoon was dat het eten op tafel stond dat buiten het werk om ze niets hoefde te doen. Geld was ook geen probleem we hadden een gezamenlijke rekening voor de vaste lasten en voor de rest kon ze doen en laten wat ze wilde.

Ik vond dat we een mooi leven samen hadden maar daar dacht ze anders over. Ze vond me zwak en passieloos in bed ze wilde een man niet een slappe pannenkoek. Ik deed mijn best maar het zat niet in me en al snel werd sex iets dat bijna niet meer voorkwam in ons huwelijk.

Op een dag wilde ze me spreken toen ze thuis kwam. Ze vertelde me dat ze al jaren iets had met een collega op haar werk en dat ze besloten hadden om samen te wonen hier in deze flat. Ze zou een week bij hem logeren en dan hier intrekken of ik er tegen dan volledig uit zou zijn.

Diep ongelukkig deed ik wat ze vroeg. Ik kon tijdelijk bij mijn ouders gaan wonen. Die vonden dat ik een mislukkeling was om zo’n prachtig vrouw te laten gaan. Ik was in diepe rouw om heel het gebeuren.

Het koste me een half jaar en na een promotie heb ik besloten om weer op mezelf te gaan wonen. Ik had voldoende geld voor een prachtige flat hartje Utrecht met een terras uitzicht op het water. ’s avonds had ik niets te doen behalve het internet af te zoeken. Uiteindelijk kwam ik op een FemDom blog uit waar ik alle verhalen en pagina’s begon te lezen.

Eindelijk klikte het in mijn hoofd. Het dienen van deze prachtige sterke vrouwen, de gedachte alleen maakte me opgewonden. Hoe nu verder? Ik besloot het aan te pakken zoals werk. Ik maakte een excel sheet met alle Meesteressen in Nederland met alle eigenschappen. Het was een enorme lijst.

Het filteren was in het begin heel eenvoudig, iedereen die jong was er uit, ligt de nadruk op findom er uit. Ik wilde geen pijn dus alle extreme sadisten er uit, dat was moeilijk want ze lijken allemaal wel te lachen als ze een zweep in hun handen hebben. Uiteindelijk kwam ik met een lijst van 5 dames. Ik opende al hun websites en bij de tweede wist ik het al. Wat was ze mooi, Aziatische afkomst, lang haar, slank maar vooral een brede open glimlach.

Het koste me nog 2 dagen maar toen kon ik niet langer wachten. Ik moest contact met haar opnemen. Ik besloot haar een e-mail te sturen, zo beleefd mogelijk legde ik uit wie ik was en dat ik haar graag zou willen dienen. Huishoudelijke taken, chauffeur alles om haar leven aangenamer te maken. Natuurlijk begreep ik dat er een financiële vergoeding voor betaald moest worden.

De volgende dag kreeg ik een korte e-mail terug. Het was heel zakelijk ik mocht haar dienen, dit is het bedrag voor een halve dag, helft vooruit betalen andere helft maakte ze wel op komende zaterdag als ze shoppen gaat en ik help dragen.

Ik was zo zenuwachtig ik zou eindelijk een echte Meesteres ontmoeten en mogen dienen. De dagen gingen zo langzaam voorbij maar uiteindelijk was het zaterdag. Ik reed eerst langs wasstraat en zorgde ervoor dat mijn auto er als nieuw uitzag. Gelukkig krijg ik via het werk een mooie lease auto. Uiteindelijk reed ik de straat in en daar stond ze dan. Lange leren laarzen, een korte zwarte rok, witte blouse en haar lange haren in een hoge staart. Wow ze is nog mooier dan ik had verwacht.

Ik parkeerde vlak langs haar en stapte uit. Ze keek me even aan en stak haar hand uit die ik kuste. Ik deed het voorportier open en keek haar aan, Ze keek terug vol minachting en ging bij het achterportier staan, wat stom van me natuurlijk. Gelukkig ging de rest van de middag wel goed. We gingen van winkel naar winkel en ik droeg haar tassen, wachtte braafjes in de auto tot ze haar koffie gedronken had in de bistro. Wat een prachtige middag die veel te snel voorbij was.

Ik deed voor de laatste keer die dag de deur voor haar open en hielp haar met uitstappen. Ze keek me even aan en zei, goed gedaan kom volgende week zaterdag naar mij thuis om het huis te poetsen. Ja mevrouw zei ik en ze liep weg. Ik keek naar haar tot ze uit het zicht verdwenen was, wat een prachtige vrouw.

Die zaterdag, het hele huis gepoetst, haar was en strijk gedaan. Ik was er de hele dag mee bezig. Het einde van de dag controleerde ze alles en gaf me aanwijzingen hoe te verbeteren. Ik keek een beetje ongelukkig naar beneden op haar commentaar. Ze nam mijn hand vast en zei, je moet nog veel leren maar je hebt zeker potentieel, hoe harder je werkt hoe gelukkiger je mij maakt, begrijp je? Ja Mevrouw en ik voelde me weer veel beter.

Daarna was ik steeds vaker bij haar in huis. Ik deed het volledige huishouden, deed boodschappen voor haar, kortom ik zorgde dat ze zich geen zorgen meer over het huishouden moest maken. Ik kreeg mijn eigen sleutel omdat ze niet altijd aanwezig kon zijn terwijl het huis toch schoon moest.

Het was woensdagavond en ik was na mijn werk nog even bij haar langs gegaan om de vaatwas uit te ruimen ze was niet thuis dat vind ik altijd een beetje jammer maar ik was er voor de afwas. Opeens hoorde ik de voordeur open gaan en ik ging haar begroeten. Ben je de afwas aan het doen vroeg ze, ja Mevrouw ik wilde zeker weten dat alles schoon was voor je. Dankjewel zei ze, kom me helpen met mijn laarzen uitdoen ze doen pijn. Ze ging op de bank zitten en ik knielde voor haar.

Wat een bijzonder moment, langzaam trok ik haar leren laarzen uit en hield haar warm voetje even vast. De geur, het feit dat ik voor haar geknield zat maakte me zo opgewonden. Ze nam mijn hoofd in haar handen en vroeg, wind dit je op? Ik knikte en werd rood. Dat is niet volgens onze afspraak zei ze, alleen dienen geen seksuele handelingen tussen ons. Het spijt me Mevrouw zei ik. Het is niet erg ik snap het wel.

Ga naar de badkamer ga op je knieën zitten en doe je ding daarna als de spanning weg is kom je terug om mijn voeten te masseren. Het was zo vernederend om in haar badkamer te zitten rukken maar ik was blij dat ze het begreep en me nog steeds haar voetjes liet masseren.

De komende maanden liep alles als vanzelf, ze deed waar ze zin in had en ik zorgde ervoor dat de dag dagelijkse dingen gedaan waren, het einde van het jaar naderde en ze zei. Ik geef een feestje op oudejaarsavond voor wat vrienden ik wil dat je er als butler bent en ons bedient de hele avond. Ja Mevrouw zei ik. Ik was super blij, meestal mocht ik alleen opruimen na een feestje maar nu mag ik er bij zijn.

Ik had een butlers jacket gekocht om helemaal in stijl te kunnen dienen voor Mevrouw. De catering had in de middag al het eten bezorgd ik moest het alleen opwarmen en opdienen. De koelkast lag vol champagne, ik was er klaar voor.

De gasten arriveerden het bleken allemaal collega’s te zijn van Mevrouw. Ik herkende ze van mijn zoektocht naar Meesteressen op het internet. Het eten ging gelukkig goed, niets laten vallen en iedereen vond het lekker. Ik was in de keuken alles aan het opruimen en hoorde toen Mevrouw, James roepen. Ik liep snel de woonkamer in.

Daar stond Mevrouw in het midden van de kamer met alles gasten in een kring er omheen maar ze had een zweep in haar handen. Ik moest even slikken, wat had ik verkeerd gedaan? Ze weet toch dat ik pijn niet kan handelen. Mevrouw U had me geroepen zei ik me angst in mijn stem.

Ja James, je hebt fantastisch werk geleverd vandaag, eigenlijk sinds dag 1 ben je een uitstekende sub die goed voor zijn Meesteres zorgt. Je zegt altijd dat je alles voor me doet, vanavond kan je het bewijzen. Je zegt altijd dat je alles voor me over hebt, wel iedereen zal je 6 slagen met de zweep geven en je zal na elke slag netjes bedanken. Wil je dat niet dan is daar de deur maar dan kom je er ook niet meer in.

Ik keek Mevrouw angstig aan de zweep dat zal zoveel pijn doen en dat van alle aanwezigen dat zijn 48 slagen!! Maar Mevrouw is inderdaad mijn alles ik kan niet meer zonder haar. Mevrouw keek me vragend aan iedereen in de woonkamer was stil wachtend op mijn antwoord. Ik zei, natuurlijk Mevrouw alles wat U wilt. Een grote glimlach kwam op haar gezicht, kom hier staan, broek uit zei ze.

Ik leunde op de tafel en Mevrouw stond vlak bij mij. Ik kon haar parfum ruiken, wat ruikt ze toch lekker dacht ik en ik werd een beetje hard. Maar dat was snel opgelost toen de eerste zweepslag op mijn kont neerkwam, wat een pijn. Ik wilde rechtstaan, schreeuwen mijn handen op de zere plek leggen alles behalve de volgende slag krijgen.

Mevrouw boog zich voorover en fluisterde in mijn oor, wat goed, niet vergeten dank u wel te zeggen anders telt het niet, kom op je kan het, doe het voor mij. Ik kon niet anders en ik zei, Dan U Wel Mevrouw en direct erna kwam de volgende slag. Ik weet niet hoe ik het vol gehouden heb maar uiteindelijk heb ik alle 48 slagen volgehouden. Mijn kontje deed pijn, was warm maar ik was ook trots op mezelf, dat heb ik gedaan voor mijn Mevrouw.

Kom zei ze, ik heb een cadeau’tje voor je in de slaapkamer. Ik liep achter haar aan ondertussen proberen mijn broek terug op te trekken. In de slaapkamer ging ze haar stoel zitten en wees op de plek voor haar. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ze keek me aan en zei dankjewel dat heb je echt goed gedaan.

Ze nam iets achter haar en liet me een mooie metalen collar zien, heel dun, heel subtiel. Ik hield mijn adem in, zou dit het moment zijn. Mevrouw zei, de afgelopen maanden heb je bewezen mij te kunnen dienen. Vanavond heb je bewezen je grenzen voor mij te verleggen. Ik wil je claimen als van mij. Aanvaard je mijn collar dan staat je hele leven in dienst van mij, ik bepaal alles begrijp je dat?

Ik moest er geen seconde over nadenken, natuurlijk zei ik. Je bent het mooiste wat in mijn leven is gebeurd. Door jou te dienen heb ik eindelijk mijn doel in het leven gevonden, Dank U wel Mevrouw en ik boog mijn hoofd.

Mevrouw deed mijn collar om en ik moest huilen van blijdschap. Nu ben je van mij, zei ze met een grote glimlach. Ok, ik heb nog iets voor je en weer greep ze achter haar. Ze haalde een metalen kuisheidskooitje te voorschijn. Ze deed het slotje open en gaf alles an mij. Dit is de oplossing voor je probleempje, ik zag je vanavond wel hard worden. Maar dat is niet erg dat was de laatste keer in je leven, doe maar om. Deze is tijdelijk je krijgt een chastity piercing dat is dat probleem voor goed opgelost.

Volgende week trek je bij mij in, in de gasten slaapkamer natuurlijk. Je zegt je werk op, vanaf nu werk je alleen voor mij, begrepen? Ja Mevrouw….

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*