Goede voornemens 2021

Ik ben al meer dan 10 jaar samen met mijn vrouw Veroni. We hadden elkaar leren kunnen tijdens onze studie rechten. Veroni was de catch van de universiteit. Lang, slank, sportief ze had altijd alle aandacht de mannen om haar heen. Ik zag er toen ook niet verkeerd uit maar de afgelopen 10 jaar heb ik me in tegenstelling tot Veroni wat laten gaan. De vele gezellige zaterdagavonden met lekker eten en veel wijn hebben voor een een buikje gezorgd.

Veroni gaat bijna dagelijks een uurtje sporten maar ik heb het te druk met mijn baan. Seksueel is het wat minder geworden. Veroni is een beetje kinky ze houdt er wel van om mij te domineren. Het is niet echt mijn ding maar zolang ik haar op het eind maar lekker mag nemen vind ik alles prima.

Elk jaar maken we goede voornemens voor het volgende jaar. Veroni doet echt haar waardoor ze nu een prachtige gezonde vrouw in haar 30 is. Ik laat het meestal na de eerste week gaan waardoor ik nu een normale man in zijn 30 met een buikje en een extra grote lever.

Veroni riep me bij haar, kom even zitten schat. Ze zag er prachtig, ze had een leren jurk met hoge leren laarzen. Ze zag er uit als een Dominatrix die ik soms online zie. Ze keek me best streng en zei tijd voor je goede voornemens. Ik stamelde het zelfde als altijd dat ik zou gaan sporten en wat aan mijn buikje zou doen. Veroni keek me aan, waarom zou ik je dit jaar geloven. Maar ik beloof het je! Ze keek me aan en schudde haar hoofd. Ik had me nog nooit zo slecht gevoeld.

Ze nam mijn hoofd in haar handen en zei, schat ik ga je helpen. Wil je dat graag en ze keek me vragend aan? Ja liefje dat zou heel fijn zijn want ik kan het niet alleen. Ok, je moet me vertrouwen het is een aparte methode maar Eva vertelde me dat het 100% bij elke man werkt. Vertrouw je me schat? Ja natuurlijk dat weet je toch. Ze deed een blinddoek om en nam mijn hand vast. Voorzichtig bracht ze me naar de slaapkamer. Ik snapte het niet ik dacht dat we gingen sporten?

Ze kleedde me uit en duwde me op bed. Ze bond mijn polsen en enkels aan het bed en ik was helemaal aan haar grillen overgeleverd. Voor ik het wist ging ze op mijn gezicht zitten en ik begon haar gretig te likken. Gelukkig ontfermde ze zich ook over mij en de hele situatie zorgde er voor dat ik het niet lang vol hield en snel ontlaadde. Ze ging rechtop zitten waardoor ik helemaal geen lucht meer kreeg. Het leek wel of ze iets aan het zoeken was boven het bed.

Ik voelde dat ze iets om mijn penis deed en uiteindelijk ging ze van mijn gezicht af. Ik hapte naar adem en toen ik weer een beetje bij gekomen was. Had Veroni mij los gemaakt en zei ze kom mee naar de badkamer. Ze zette mij op de weegschaal en ik had voor het eerst de tijd om te kijken wat ze gedaan had. Een metalen kooi zat om mijn penis die met een klein hangslotje vast zat. Veroni zei 114 kg dus over 12 maanden is dat 102kg elke maand moet je op de weegschaal ben je een kilo lichter mag je er even uit.

Ik keek Veroni vragend aan, schat ik weet niet of ik dit wel wel. Ik zou je toch helpen af te vallen. Imke heeft haar vriend ook zo op gewicht gekregen. Ik weet zeker dat het werkt, vertrouw me maar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*