Fetish Festival 2021

Op 29 en 30 oktober vindt voor de negende keer Fetish en BDSM festival plaats in Dendermonde. Het is het BDSM event dat je niet mag missen. Vol shows en natuurlijk de verkiezing van Miss Fetish Belgium. Behalve de optredens is er ook een prachtige markt waar alle top merken aanwezig zijn.

Natuurlijk staat Master Taurus er met zijn SMFactory maar ben je serieus over kuisheid dan moet je zeker ook de stand van Carrara Designs waar ze wereld meest veilige chastity belt op maat maken. Maar moet je even terug op je plek gezet worden dan is er altijd nog de stand van whips by wolf waar je de meest bijzondere floggers kan kopen.

De early birds tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Wacht niet te lang want het kriebelt bij iedereen om terug vol de kinky scene in te duiken.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*