BDSM Verhaal: Donna’s laarzen

Ik duwde mijn fiets in de fietsenstalling en was blij dat ik eindelijk weer thuis was na een lange dag college. Ik woonde samen met mijn nicht Suzanne in een kleine flat in Maastricht. Onze beide ouders vonden het beter om als familie een mooie flat te huren dan ergens in een uitgeleefd studenthuis te zitten.

Ik deed de deur open en zag op de grond 4 paar dames schoenen liggen. Het leek er op of ze hun best gedaan hadden om ze zo goed mogelijk in de weg te leggen. Ik bukte en raap de schoenen op. Ik herkende meteen de gympen van Suzanne maar er waren ook een paar mooie zwarte leren laarzen. Ik vroeg me af van we deze waren.

Hey Jeroen wat doe je met mijn laarzen hoorde ik een vrouwenstem zeggen. Ik keek op en keek in de vriendelijke glimlach van Donna. Donna is echt een prachtige meid en ik was altijd blij als ze in huis was. Ik grinnikte even en zei, jullie hebben er wel een zooitje van gemaakt. Ik ruim even alles netjes op. Wat lief van je, ze draaide zich om en liep terug naar de woonkamer. Ik kon niets anders dan naar haar staren terwijl ze van me weg liep. Ik liep snel mijn kamer in en begon aan mijn studiewerk terwijl Donna steeds in mijn gedachten voorbij kwam.

Het was bijna twee werken later toen de deurbel ging. Ik deed open en zag Donna voor me staan, hallo ik kom voor Suzanne zei ze. Ach dat is jammer ze is net even naar de winkel maar over een half uurtje is ze terug denk ik. Je mag wel binnen op haar wachten zei ik hoopvol. Donna lachte en zonder verder iets te zeggen kwam ze naar binnen. Ik sloot de deur achter haar. Ze had weer haar prachtige laarzen aan.

Ze ging op het tafeltje zitten naast de deur en keek me lief aan. Jeroen wil je mij misschien even helpen met mijn laarzen ze zijn zo lastig om uit te doen. Ik aarzelde even en kreeg de mooiste glimlach die ik ooit van een vrouw gekregen had, aub? Ik ging voor haar zitten en mijn 1 hand nam ik haar bij haar hak vast en de andere ondersteunde ik haar been. Haar laars gleed zonder enige probleem af en ik voelde de warmte van haar voet. Een geur van leer en vrouwelijkheid kwam mijn neus binnen en ik moest mij bedwingen haar prachtige voetje niet te kussen.

Ze duwde haar been naar beneden en zei lachend hij ik heb er nog een hoor en duwde haar andere laars in mijn hand. Snel deed ik deze ook uit en ze liep naar de woonkamer, hou je me even gezelschap tot Suzanne thuis is vroeg ze? Ja natuurlijk Donna ik kom er aan riep ik terug. Toen ik in de woonkamer kwam zat ze op de bank met haar benen opgetrokken, kom naast me zitten zei ze. Ik ging wat ongemakkelijk naast haar zitten.

Ze duwde haar voeten tegen me aan en zei, mag ik je iets vragen Jeroen….. Ik weet dat je mijn laarzen leuk vind maar vind je mij ook leuk? Ik voelde me rood worden en stamelde ja natuurlijk. Je bent een prachtige vrouw en je bent zo lief voor me. Hoe wist je dat ik je laarzen mooi vond? Ze keek me aan, gekkie wie helpt er nu een meisje met haar laarzen en doet er bijna 10 minuten over.

Nu was het mijn beurt om even te lachen. Ik vroeg wil je misschien eens afspreken zonder Suzanne? Net op dat moment knalde de voordeur dicht en Suzanne was thuis. Ze liep de woonkamer binnen en zei, hey Donna sorry dat ik laat ben, heeft Jeroen goed voor je gezorgd? Ja hoor hij was een echte gentlemen, hij heeft me zelfs geholpen met mijn laarzen. Suzanne keek me even raar aan en zei toen tegen Donna kom we gaan in mijn kamer zitten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*