2020 een terugblik

Wat een apart jaar is 2020 toch geweest. De Dames die hun werk niet meer mochten doen zorgde er ook voor dat het nieuws op TKW terug viel. Toch is het leuk om te kijken wat er populair was in 2020. Met 300 000 views afgelopen jaar was het voor het eerst dat er een duidelijk terug val was.

Als altijd waren de Awards natuurlijk weer goed voor heel veel hits. Het was een nieuw concept en de jury is alweer druk aan het nadenken over een aanpassing in 2021.

Top 5 van meest bezochte profielen:

Meesteres Lauren (gestopt)
Meesteres Manouk (Beste Dominant 2016)
Meesteres Noir
Meesteres Denise (gestopt, Award winnaar)
Meesteres Anna

Wat opviel afgelopen jaar was dat de bdsm verhalen het goed deden:

Met de Bus
Bij Mrs Manja heb ik mijn plek gevonden
Ik ben een sub
De voetjes van Ester
Een verjaardag om nooit te vergeten

Wat ook opvalt is dat post over kuisheid (chastity), blijkbaar is het echt een belangrijke element van elke D/s relatie.

Tijd voor 2021, het lijkt er op dat de (gedeeltelijke) lockdown nog wel even blijft. Ze praten nu midden februari maar alles lijkt er op dat pas vanaf april weer meer vrijheden komen. Vergeet onze sekswerkers niet ze hebben ons nu meer nodig dan ooit. Veel locaties moeten sluiten en we dreigen veel van onze prachtige speelruimtes te moeten missen. Het zijn dingen die niet snel terug komen, dus steun je Meesteres op elke manier dat je kan. Help je haar nu dat is ze er straks nog steeds als het weer mag.

We willen dan ook met het hele team van TKW iedereen het allerbeste wensen voor 2021!

1 Reactie op 2020 een terugblik

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*