SinQuest is een Nederlandstalige niet commerciële podcast over de fetish scene. Op een ontspannen manier worden verschillende fetishes besproken. Van commerciële bdsm en bondage maar ook moeilijkere onderwerpen zoals “misbruik” worden niet gemeden.

Deze aflevering zijn de top Meesteressen Mrs Kate en Mrs Illucia te gast. Je voelt dat ze volledig in hun element zijn en genieten er van om te praten over hun passie. Een aanrader om even aflevering 35 te luisteren.

Niet vergeten dat dit een niet commercieel initiatief is en heeft alle steun van de bdsm gemeenschap hard nodig.

3 Replies to “SinQuest – Fetish Podcast Mrs Kate & Mrs Illucia”

  1. Zo jammer dat de foto’s niet scherp zijn. Wanneer dit belangrijk wordt geacht denk dan eens aan Hetrijkvantuil.nl fotografie Met liefde en passie fotografeer ik sm en kinky foto’s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + 7 =