Mrs Carina, House of Dreams Amersfoort

Soms kom je in je leven een vrouw tegen en dan weet je het meteen: voor haar wil je op je knieën! 


De eerste keer dat ik Kinkygirl Carina zag was in Amersfoort. Zeldzaam mooi en sprankelend kwam ze de overloop op, waar ik zat te wachten op mijn afspraak met een Meesteres. Een stralend open gezicht, grote ogen, prachtige benen, alle curves waar je als man van droomt. Ik zag het allemaal in een oogopslag. En waar ik normaalgesproken redelijk verlegen ben bij mooie vrouwen, flapte ik er zo maar een “hello Miss” uit en improviseerde ik razendsnel de vraag of het pakje sigaretten dat op het tafeltje naast me lag van haar was.


Dat was niet het geval, maar ze was er wel naar op zoek voor haar vriendin. 


Prachtige sexy lange nagels, zag ik toen ze het pakje van me aannam. “I’m Carina. Nice to meet you.”


Een stem zo mooi als zijzelf en weer die oogverblindende lach. Wat een waanzinnig mooie vrouw!


“Thank you for the cigarettes” zei ze. “I have to go now. Bye”.
En weg was mijn wervelwind weer. Op palen van hoge hakken en een zalige wolk van parfum achterlatend.


Mijn volgende bezoek aan Amersfoort was aan haar. En de keer daarop ook. En de keer daarop en daarop. Ik ben de tel kwijtgeraakt. En elke sessie is geweldig. Ze is lief, streng, kattig, maakt me aan het lachen, kreunen en verlangen naar meer.


En over “op mijn knieën” gesproken ..
Daar zat ik dan een dikke week geleden. Op mijn knieën voor haar. Zij zat bed. We hadden de zolderkamer in Amersfoort deze keer. Knus en eindelijk weer een keer samen. Ik was fris gedoucht en helemaal naakt. Mijn Godin in een zwart wetlook jurkje dat ze een paar maanden geleden van me had gekregen, superdunne huidkleurige glanzende kousen om haar prachtige benen en zwarte open heel erg hoge hakken.


Ze rommelde wat in een make up tasje dat op haar schoot stond en haalde er een spiegel en lippenstift uit. “You’re going to help me today with my makeup”.


Ik kon een kreun niet onderdrukken. Ook omdat ze even venijnig aan het kettinkje trok dat vastzat aan de klemmetjes op mijn tepels. 
Pijn! Het genot van die pijn waar ik zo totaal geil en hard van wordt. Samen met de ongelooflijk heerlijke eer om haar te mogen helpen!
Ik pakte het spiegeltje van haar aan en klapte het open. Trillend van ingehouden genot. 


Nog een rukje aan de ketting. “Hurry slave. I’m waiting!”
Ze had de lippenstift al bij haar prachtige volle lippen. Haar donkere ogen verwachtingsvol. “Hold the mirror in front of me!”.


Met één hand probeerde ik zo goed mogelijk de spiegel voor haar te houden. Niet te ver weg, niet te dichtbij, precies hoog genoeg. En tegelijkertijd probeerde.ik te zien wat ze deed. Hoe mijn prachtige Meesteres haar zachte lippen glanzend kleurde en ik daar zo dichtbij mocht zijn. Ik kon haar Black Opium ruiken, met mijn vrije hand het nylon van haar kousen voelen. Haar lippen steeds mooier zien worden. En ik was de gelukkige slaaf die haar spiegeltje mocht vasthouden. Die haar spiegel was. Gepromoveerd tot haar persoonlijke meubilair. Een make up spiegel.
En dat was pas het begin van de sessie. Waar ik nu alleen maar over vertel hoe die eindigde. 


Met 3 kussen van haar prachtige lippen en een zacht “drive careful”, voordat ik de stijle trap, als een heel gelukkige aanbidder van Queen Carina naar beneden liep.

Door Peter Degen

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*