Het zijn zware tijden voor zelfstandig ondernemers. Hoxton Dungeon zit dan ook in zwaar weer. Sinds maart nauwelijks meer kinky koppels kunnen ontvangen terwijl de huur wel blijft doorlopen. Er zat dan voor Madame Caramel ook niets anders meer op dan haar geliefde dungeon te sluiten. Op 10 januari knalt voor de laatste keer de zweep zonder groot sluitingsfeest want ook dat kan nog niet.

Graag had ik willen oproepen om nog snel je laatste kans te grijpen en een nacht door te brengen met je Meesteres in deze prachtige studio maar laten we maar niet naar Londen reizen op dit moment. Graag wil ik iedere sub aanmoedigen zijn/haar Meesteres te steunen in deze tijden. Kan je haar niet ontmoeten subscribe dan op haar onlyfans of koop eens een clip. Het zijn de kleine dingen die als iedereen het doet een groot verschil kunnen maken.

Madame Caramel kijkt natuurlijk alweer verder. De Femdom villa in Portugal waar de verbouwing even stil van lag, gaat de laatste verbouwinsfase in. Verwachting is dan ook dat eind volgend jaar de eerste gasten ontvangen kunnen worden. Ook is ze begonnen met een eigen make-up merk dat net voor de kerst te koop zal zijn. Blijf alvast op de hoogte door je aan te melden voor de mailinglist op karamelondon.

Voor iedereen die het nu even moeilijk heeft hoop ik dat mijn Meesteres voor inspiratie kan zorgen. Er komen altijd mogelijkheden grijp ze met beide handen en stort je vol overgave in een nieuw avontuur. Zodra het mag zal Meesteres natuurlijk nog steeds wat subs blijven zien. Ze is tenslotte dominant in hart en nieren maar ze zal nog selectiever zijn in haar slavenstal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

19 + zeventien =