Seksspeeltjes gebruiken? Niets om je voor te schamen! Sekswebshops draaien recordomzet, en daar heeft het virus natuurlijk grote invloed op gehad. We zitten – al dan niet – noodgedwongen thuis, dus hoe houden we het spannend? Tijd om te experimenteren met toys en voor vuurwerk tussen de lakens zorgen. In dit artikel delen we een aantal toegankelijke sextoys voor koppels, maar ook speeltjes speciaal ontworpen voor de vrouw of man.

Strap-on

Misschien ken je een voorbinddildo al wel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Lees: holle strap-on, dubbele strap-on, vibrerende dubbele strap-on. Waar nog vaak gedacht wordt dat ze voornamelijk door lesbische koppels worden gebruikt, heeft het mis. Natuurlijk kan het de ‘leegte’ opvullen door het ontbreken van het mannelijk geslachtsdeel, maar er zijn ook genoeg lesbische vrouwen die er niks van moeten hebben. Dat is natuurlijk ook prima! Tegenwoordig gebruiken hetero stellen ook steeds vaker een strap-on toy in hun slaapkamer. Een strap-on kan dus door zowel een man als vrouw gedragen worden. Een voorbinddildo bestaat uit een harnas en een dildo waarmee je je partner kunt penetreren. Een strap-on is dus niet alleen geschikt voor anale seks, maar ook voor orale en vaginale penetratie.

Buttplug

Nog zo’n speeltje die de moeite waard is om uitgelicht te worden: de buttplug. Het kersje op de taart. Een leuke toevoeging in bed, zowel voor gay-koppels als hetero-koppels. Een sekstoy, of hulpmiddel (het is maar net hoe je het ziet), die je kunt gebruiken als voorbereiding op anale seks. Er zijn ook mensen die het ontzettend prettig vinden tijdens gewone seks. Heb je nog geen ervaring met een buttplug, maar wil je dit spannende speeltje wel een keer gebruiken? Houd er dan wel rekening mee dat dit ook een nieuwe ervaring voor je anus wordt. Je wilt de rekbaarheid van je anus niet te veel op de proef stellen. Kies daarom voor een gangbaar instapmodel met een diameter van 1 tot 3 centimeter. Zo kan je kringspier wennen aan deze nieuwe manier van opwinding.

Erotische spellen, massageolie en bondagesets

Een goed begin is het halve werk. Beter een goede, onuitwisbare start maken dan later puin te moeten ruimen. Voorspel is ontzettend belangrijk. Het vergroot jouw kans op succes, maar al helemaal met de juiste tools. Een erotisch spel kan jullie snel in de stemming brengen, en een heerlijke massage kan moeilijk afgeslagen worden. Ben je samen toe aan wat extra spanning? Probeer dan eens een bondageset! Zo verken je de verschillende kanten van BDSM. Een goede manier om wat meer ‘spice’ aan je seksleven te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + elf =