Het gebruik van BDSM seksspeeltjes versterkt de rol van de onderdanige of dominante man/vrouw. Het geeft tevens de mogelijkheid om te genieten van vele soorten kinky spelletjes die gespeeld kunnen worden met één of meerdere erotische artikelen.

Handboeien, zweepjes, paddles you name it en met de nodige fantasie zit je al snel in een spannend en opwindend spel met je partner. De keuze van welk BDSM speeltje je moet kiezen is sterk afhankelijk van wat je wensen zijn. Wil je graag je dominantie of onderdanigheid tonen, vind je het spannend om volledig beteugeld te worden, word je opgewonden van laten gehoorzamen van je partner of het laten ervaren van pijn en/of ongemak of wil je een bepaalde fetish ervaren? Al snel kun je niet om seksspeeltjes en toebehoren heen, want ook BDSM kleding is natuurlijk een leuke toevoeging op het spel.

Bezoek dan ook eens een BDSM shop en ontdek wat er zoal te verkrijgen is. Doe dit ook nog eens samen met je partner en je hebt al een soort van voorspel te pakken.

SM toys, kleding en meer

Een dilator, elektronische halsband, voetboeien, tepelklemmen, maskers, fetish toys en sm toys, zo gek als je je kunt bedenken en een gespecialiseerde BDSM shop zal het wel hebben. Wat je fantasie of fetish ook is, door gebruik te maken van BDSM attributen zul je het gevoel verstreken en maximaal kunnen genieten van de spanning en sensatie. BDSM toys zijn er tegenwoordig in alle varianten en mogelijkheden, waaronder een vrij groot aanbod van bondage artikelen. Prikkel de zintuigen, leg je partner op de pijnbank, neem de controle in handen en vergeet bovenal niet te genieten. Met seksspeeltjes haal je alles direct in huis voor een schimmige, ongemakkelijke en soms ronduit pijnlijke ervaring met je partner.

BDSM seksspeeltjes voor beginners en diehards

Ken je de klappen van de zweep al of ben je totaal onervaren? Het maakt niet uit wat je ervaring met BDSM is, er zijn altijd artikelen te koop die alles net dat tikkeltje spannender maken. Beginners doen er logischerwijs verstandig aan om rustig te beginnen. Introduceer bijvoorbeeld eens een bondage touw of koop een zweepje en geef je partner tijdens de seks onverwacht een tik op de billen. Wie weet slaat je partner aan en hang je voordat je het weet zelf in een SM schommel volledig overgeleverd aan je partner.

Echte diehards weten natuurlijk precies op welke manier zij graag het BDSM willen spelen. Toch is er ook voor diehards nog genoeg te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat er complete BDSM stellages te vinden zijn. Deze maken je BDSM kelder/kamer compleet en maakt het

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negen + 3 =