Mistress Lux

Mistress Lux

Meesteres Lux heeft al 14 jaar ervaring als Dominatrix. Ze is een expert in het lezen van een sub. Ze weet precies wanneer ze net dat beetje meer van je kan vragen of wanneer ze je even de tijd moet geven om op adem te komen. Deze eigenschap zorgt voor onvergetelijke sessies die je zal koesteren en verlangen naar de volgende keer dat je aan haar prachtige voetjes zit.

Mistress Lux is veel eisend wat ze van haar subs verwacht zowel tijdens als buiten de sessies. Privacy, veiligheid en hygiene staan altijd hoog in het vaandel.

Ben je op zoek naar een bijzondere Meesteres om een prachtige D/s band op te bouwen zoek dan niet langer en boek een sessie bij Mistress Lux.

1 Reactie op Mistress Lux

  1. Goede middag Meesteres Lux ; bij het weinige dat ik van u zie voel ik mij toch stevig aangetrokken . Maar boeken voor een sessie ( wil ik graag 0 kan pas als ik weet waar Uw sm kelder is ! Ik ben een redelijk getreinde slaaf ,heb sm ervaring ,stel het enorm op prijs om de band die je toch voelt ,zeker als slaaf ,ook buiten de de sessie levend te houden !! Met veel respect ,Eduard

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*