Locktober 2020

MC Joris

Het is tegenwoordig vast prik geworden dat Meesteres me mee laat doen met locktober. Een volledige maand in chastity. Het is voor mij altijd extra lastig want het is ook de maand van mijn verjaardag. Vandaag de 18de, Meesteres is dan altijd wel extra lief en we hebben altijd prachtig spel. Maar opgesloten in mijn kooitje maakt dat toch anders.

Omdat ik niet meer op en neer vlieg tussen Eindhoven en Londen en Meesteres nu eigenlijk vast in Eindhoven woont hadden we besloten om een metalen kooitje te kopen. Ik heb er niet zo’n goede ervaringen mee, het knelt altijd en kan soms heel pijnlijk zijn bij nachtelijke erecties. Na wat onderzoek uiteindelijk uitgekomen op de BON4 metal.

Ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben van de kwaliteit, vooral de afwerking is subliem. Geen geknel bij het aan doen, ruime keus tussen ringen en afstandhouders. Er is aan elk detail gedacht zelfs een kapje voor het slotje zodat het minder geluid maakt.

Het ziet er in elk geval mooier uit zo in roestvrij staal ook wat veiliger. Met plastic denk je toch altijd als het moet is het zo stuk. De sleuteltjes zijn veilig bij Meesteres die er erg van geniet dat al haar subs deze maand kuis zijn voor haar.

Wil je mij helpen winnen in deze locktober, stem dan op mijn chastity foto. Je kan natuurlijk ook je sleuteltjes aan Madame Caramel geven en zelf een foto insturen. 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*