Fetish Carina

Fetish Carina

Fetish Carina, is mooi, heel erg mooi, zo mooi dat je bijna niet kan geloven dat je in haar bijzijn mag zijn. Je durft bijna niet bewegen bang dat ze een droom is. Dan klinkt ze met haar vingers en wijst ze naar haar laarzen. Je kruipt dichterbij en begint aan de zalige taak, het aanbidden van haar laarzen. Terwijl je bezig bent vertelt ze wat de sessie vandaag inhoud. Het is een prachtige mix van haar wensen en jouw wensen, van pijn en lust en vooral van dichtbij haar mogen zijn. Ze nam een blinddoek en zei je zal eerst moeten verdienen om weer te mogen zien. Ze neemt je bij de hand en maakt je vast aan de muur. Je hoort haar zweep knallen en het spel begint.

Wil je dit ook meemaken boek dan een sessie bij Fetish Carina.

1 Reactie op Fetish Carina

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*