BDSMdagboek rachab deel 4

Ben je geschrokken van deel drie? De kaarsjes waren heftig om te zien hè? En het einde? Nou, ik hoop dat ik je niet te erg heb laten schrikken, het is allemaal goed gekomen.

In deel vier ga ik weer lekker door met spannende dingetjes doen en worstel ik nog steeds met mijn liefde voor Ronnie, hoe kom ik daar nu vanaf hè? Ook dit deel wordt weer erg spannend. Ik ontmoet namelijk Ronnie zijn vriendin! Vriendin? Jaha, dat ja, wist ik ook niet van, maar die is er dus. Oeps? Het wordt weer bijzonder! Dat beloof ik je alvast.

Spannende verhalen, emotionele verhalen en een heel bijzonder einde dit keer. Een bijzonder einde die een totaal nieuwe periode in gaat luiden. Nieuwsgierig geworden? Je kunt mijn boek hier bestellen. https://www.bravenewbooks.nl/rachab

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*