Wat voor soorten voorbind dildo’s zijn er?

Madame Caramel strap-on

Je vindt het fijn om seks met je partner te hebben. Je houdt van seks, van sekspelletjes en van seksspeeltjes. Er zijn seksspeeltjes die strapons of strap-on worden genoemd. Dit is een dildo die je voor kunt binden. Daarom worden ze ook wel eens voorbind dildo’s genoemd. Je kunt ze aan je lichaam vastmaken door ze aan je heup te monteren.

De voorbind dildo of de strap-on bestaat uit twee onderdelen. De dildo zelf en het harnasje. Dat is een soort slipje met riempjes zodat je de dildo aan je lichaam kunt bevestigen. De speciaal vormgegeven dildo heeft een brede voet zodat die goed tegen je lichaam blijft zitten. Een gewone dildo heeft dat niet. De voorbinddildo is in verschillende uitvoeringen en maten online te koop.

Modellen

De meest realistische is gelijk de meest voorkomende dildo die als voorbinddildo wordt gebruikt. Er is ook een smalle uitvoering te koop die een knikje of een soort buiging aan het einde heeft. Prima als starter en voor anale seks heel geschikt. De prostaat strap-on, of de G-spot voorbind dildo is speciaal ontwikkeld om de G-spot of de prostaat te stimuleren. Die kun zowel vaginaal als anaal gebruiken tijdens je seksavontuurtjes. Ontdek je verborgen plekjes maar gebruik wel een glijmiddel.

Oppervlak

Voorbind dildo’s met extra ribbels, bobbels of noppen aan het oppervlak zorgen voor een extra stimulatie van je anus of de vagina. Dan is er ook nog de strapon of dildo met een vibrerende functie. Dit is een vibrator, een voorbind vibrator eigenlijk. Vibrator stimuleren je erogene zones en je geniet er zeker van. De holle strap-on is handig voor mannen die een voorbinddildo zouden willen gebruiken. Gebruik hem als penisverlenger of als hulpmiddel. Bijvoorbeeld wanneer je erectieproblemen hebt. Het harnasje of het slipje met twee of meer riemen wordt rond je middel en tussen de benen bevestigd. Dit type met twee riemen is niet zo prettig in gebruik vanwege het schurende effect. Het is verstandig er eentje te kiezen met drie riemen. De voorbinddildo zit steviger vast en een betere penetratie is het gevolg. Hij draagt ook lekkerder omdat je geslachtsdelen niet geraakt worden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*