Waar moet je op letten bij het gebruik van een anaal douche?

anaal douche

Seks vind je heel erg belangrijk en op allerlei manieren wil je seks hebben. Ook anaal. Maar je weet dat je dan wel schoon moet zijn. Daarvoor wil je alles weten over anaal douchen en hoe je je darmen moet spoelen. Je endeldarm wil je met water spoelen zodat deze schoon is. Anale seks lijkt je heerlijk, maar hoe zit dat eigenlijk met een darmspoeling ervoor?

Je spoelt de endeldarm en het onderste deel van de dikke darm zodat er geen ontlasting meer zit. Het hoeft niet maar sommige mensen vinden dat nu eenmaal fijner als er eerst gespoeld is. Je kunt ook van anale seks genieten zonder spoelen. In dat geval moet je voldoende water drinken en vezelrijke voeding tot je nemen. Die vezelrijke voeding zorgt voor een juiste stoelgang en de goede ontlasting. Maar anaal douches is een hele goede optie. Lees snel verder.

Anaal douchen

Als je anaal gaat douchen is het verstandig om aan een paar dingen te denken. Zo moet je in ieder geval nooit met scherpe voorwerpen in de weer gaan. Die kunnen natuurlijk de anus of je endeldarm beschadigen. Je moet ook niet teveel water naar binnen spuiten en met niet teveel kracht. Ook is het zeer aan te raden onmiddellijk te stoppen als je buikpijn krijgt. Gebruik schoon helder water wat lauwwarm is. Geen laxeermiddelen! Wacht na het spoelen drie kwartier met de seks, anders heb je kans dat er nog water uit je anus loopt terwijl je seks hebt. En dat is niet intiem. Gebruik je eigen anale douche en nooit die van iemand anders.

Hoe?

Zorg dat je gedemineraliseerd water in huis hebt. Dat kun je kopen bij de een drogist. Heb je online al een anale douche of een intieme douche gekocht? Dan zorg je dat je eerst jezelf goed ontlast hebt. Was je handen en overtuig jezelf dat alle materialen die je nodig zijn schoon zijn. Hurk en schuif het mondstuk van de anaaldouche 2 of 3 centimeter je anus in. Laat dan het water langzaam naar binnen lopen. Je kunt stoppen als je endeldarm gevuld is. Meestal zijn 1 tot 2 kopjes water wel voldoende. Neem dan de anaal douche uit je anus en houd het water op. Na een paar minuten zul je het gevoel krijgen dat je naar het toilet moet. Ga zitten en ontspan en je zult zien dat het water er als vanzelf uit zal lopen. Herhaal alles totdat er alleen maar schoon water uit je anus komt.

1 Reactie op Waar moet je op letten bij het gebruik van een anaal douche?

  1. Ik heb met het anaal spoelen regelmatig het probleem dat ik na 3/4x spoelen schoon ben, maar dan een half uur later komt er vaak nog best veel ontlasting uit. Spoel ik dan niet genoeg? Of hoe kan ik dit voorkomen?

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*