Sissy training met Christine tot echte verhoer/huur

Natuurlijk zijn er diverse gradaties in sissification / feminization die uit een lopen van gezellig samen als vriendinnetjes rond huppelen tot het trainen van een sissy om later te dienen als persoonlijk hoertje.

Ontmoet hierbij Mijn Christine:

Christine van Soviet-Mercedes

Christine is een van Mijn persoonlijke en hardcore speeltjes en trainees.
Binnen gekomen als geheel groentje en beginneling.
We zijn begonnen met langzaam de tijd te nemen om te bespreken waar de huidige ervaring ligt, wat de toekomstige doelen zijn en binnen welke tijd dit reeel is om te realiseren.

Een berichtje van Christine zelf:

Hallo allemaal,

Ik ben een man van midden 30, en ik merkte al in mijn vroege jeugd dat ik van kinky en perverse dingen opgewonden raak. Maar uiteraard kon ik dat destijds niet plaatsen.
In mijn relatie had ik vaak het gevoel dat ik een rol aan het spelen was, wat zich vooral in ons intiem leven uitte en voelde ik mij niet bevredigt.

Dus ging ik op onderzoek uit, heb veel gelezen en films bekeken. Daarbij dacht ik veel aan mijn gedachten in mijn jeugd, en kon deze plaatsen het is BDSM en BDSM-dynamieken.

Na hele tijd zoeken op internet heb ik Meesteres Soviet Mercedes ontmoet, en heb bij de Meesters een online training gevolgd. Na deze training wis ik dat ik dus een slaaf wil zijn. Mijn vriendin toen had daar niks mee, waarbij ik de relatie van bijna 15 jaar beëindigd heb.

De trainingen werden steeds harder en beter, mijn gedachten werden steeds extremer. Toen ik uiteindelijk de stap durfde te zetten, en de Meesteres gevraagd heb om mijn extreemste fantasie waar te maken. De Meesteres vroeg mij welke fantasie het is;

Toen vroeg ik de Meesteres om van mij een perverse sissy hoer te maken, die uiteindelijk in opdracht en onder toezicht verhuurd word.
De Meesteres vroeg mij, ben jij je 100% zeken. Mijn antwoord was ja.

Dus begonnen wij de training daar voor, waar ik trouwens nu nog mee bezig ben. Ik merk dat ik in de training vooruitgang boek, maar ik ben nog niet daar waar ik zijn moet….Helaas.

Tijdens deze training gaan mijn gedachten en fantasieën alle kanten op, Meesteres Soviet Mercedes is een super Meesteres en een echte schoonheid. Die al heel diep in mij zit en ik niet meer zonder haar wil.

Das ook de rede waarom ik zo goed als alle opdrachten uitvoer, van kinky- pijn- vies tot echt pervers.

En ik wil steeds meer!

Dank u meesteres voor deze kans en bedankt voor de super training/opleiding, ik hoop dat ik heel snel een van u beste en perverste sissy hoeren in u stal ben.

Vriendelijk en onderdanige groet van u

Super Slut Christine.

Zoals je kan lezen en hopelijk zelf begrijpen, is er een wezenlijk verschil tussen fantasie SPEL en fantasie TRAINING.
Het spel aspect houd het alleen bij de fantasie en een waardevolle fantasie en rollen spel.
De training werkt naar een praktisch doel toe.

Dit vergt natuurlijk niet alleen tijd, maar ook een kritische en eerlijke blik naar wat er te behalen is en hoeveel tijd dit wellicht gaat kosten.

Ondanks wat de keuze en dynamiek is tussen Mij en Mijn slaafjes, sissies en onderdanen, bij allen verwacht IK hetzelfde: toewijding en volgzaamheid.

Christine is hier een perfect voorbeeld van en ik ben ook enorm trots op haar.
Niet alleen op de overgave en inzet maar de mentale energieke instelling die zij hierin heeft.

Ik kan vol vertrouwen benoemen dat Christine een enorm “rijke” toekomst tegemoet gaat waarin ze veel voldoening zal voelen in haar dienstbaarheid.

Zoals in het begin van dit blog aangegeven; dit is een pad wat waarschijnlijk op een breder en extremer kader ligt en niet voor eenieder is weggelegd.

Gelukkig ben Ik een veelzijdige en ervaren Meesteres met een variatie aan fetishen, kunde en ervaring.

Wellicht tot snel 😉

Meesteres Soviet Mercedes

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar altijd zorgvuldig uitgekozen.

Indien je OOK behoefte hebt om je dienstbaarheid te verbreden mag je BELEEFD contact met Mij opnemen, raadzaam via Mijn website

www.SovietMercedes.com


Je mag ook per WhatsApp contact met Mij opnemen op +31 6-51787512

WEES ER OP VOORBEREID: ik verwacht dat je uiterst beleefd bent in je toenadering.
Je krijgt maar 1 kans op een eerste indruk, dus koester deze goed.

Soviet Mercedes website
Soviet Mercedes Twitter
Soviet Mercedes Instagram

Clips:
Clips 4 Sale
IWantClips
ManyVids
KinkBomb

Call and Skype with me on NiteFlirt

To tribute/ send cash/ gift cards and all info: F You Pay Me 

1 Reactie op Sissy training met Christine tot echte verhoer/huur

  1. Beste meesteres, bedankt voor deze mooie woorden. Ik hoop dat ik u in de toekomst niet teleur zal stellen, en dat ik ooit een van u beste sletten in u stal mag zijn.

    Vriendelijke en onderdanige groet u slet Christine.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*