Mistress Emma (Doma)

Meesteres Emma is een prachtige jonge Meesteres uit Oost Europa. Ze is niet een Meesteres die alleen dominant is in haar sessies. Maar in haar dagelijk leven verwacht ze ook om ten allen tijden bediend te worden. Dit zorgt voor heel natuurlijk sessies waarbij de dominantie van Meesteres Emma nooit onder discussie staat.

Een sessie met Meesteres Emma is altijd anders en het enige wat er van je verwacht word is dat je er alles aan doet om deze Meesteres te plezieren. Sessies zijn in Doma SM Studio te den Haag meer informatie kan je vinden op haar website.

1 Reactie op Mistress Emma (Doma)

  1. Meesteres Emma, heb ik meedere keren mogen bedienen. Ik heb veel ervaring opgedaan met Meesteressen in Nederland, Belgie, Duitsland, Italie en Zwitserland. Meesteres Emma, heeft net dat speciale gen, wat haar absoluut een uitblinker maakt. Ik kan maar 1 ding hierover zeggen. Probeer het, maar pas op, deze Meesteres is een heel natuurlijke dominante vrouw.

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*