Bij Mrs Manja heb ik mijn plek gevonden.

Vanaf het moment dat ik meesteres Manja op de site van Domination Palace zag verschijnen trok ze mijn aandacht. Ik kan nu alle clichés opschrijven, maar kijk eens op haar pagina of misschien heb je haar al eens ontmoet? Want dan weetje precies wat ik bedoel.

De afstand hield mij lange tijd tegen, ik woon in het noorden en zij ontvangt haar slaven in het zuiden.

Na een paar meesteressen dichterbij huis te hebben bezocht die mij niet konden blijven prikkelen, toch maar een afspraak gemaakt met meesteres Manja en vanaf dat moment veranderde alles.

Na een halve dag sessie en een ander halfuur sessie, kon ik afgelopen donderdag borst nat maken.

We hadden afgesproken dat zij mijn buik zou gaan waxen. Voor de sessie vertelde meesteres Manja mij dat meesteres Nina waxen ook leuk vindt dus dat zij waarschijnlijk wel eventjes komt kijken en wellicht assisteren.

Terwijl ik na het douchen op meesteres Manja zat te wachten gooide zij plotseling een halsband onder de deur door en beval mij die om te doen. 

Vervolgens werd ik aangelijnd en werd ik kruipend achter haar prachtige benen naar naar de zwarte kamer gedirigeerd. Daar aangekomen werd ik met mijn rug naar haar toe vast gemaakt aan het rad, ze deed mij een blinddoek voor en daar stond ik te wachten op wat komen gaat. Pats! Ik kreeg een klap met een zweep. Ik werd warm geslagen met 20 zweepslagen, waarna ze mij lost maakte en naar de medische kamer bracht. Ik mocht plaats nemen op de gynaecologen stoel. Mijn handen werden vast gemaakt met boeien en gewikkeld in folie. Mijn hoofd werd vastgemaakt dus was ik helemaal overgeleverd aan meesteres Manja. Er werd nog even snel electro aangesloten op mijn “klokkenspel” en het waxen kon beginnen. Tijdens het waxen kwam meesteres Nina even kijken en helpen met waxen, waar ze duidelijk van genoot want zij straalde van oor tot oor met haar aanstekelijk lach.

Na het waxen kreeg ik van meesteres Manja een gesloten latex masker over mijn hoofd met enkel een klein gaatje om door te ademen. Tot slot nog een koptelefoon op mijn hoofd en was ik dus volledig afgesloten van de buitenwereld, helemaal overgeleverd aan de meesteres die ik voor 100% vertrouw. Geen tijds besef Breath play, facesitting en met meerdere speeltjes werd ik tot een hoogtepunt gebracht. Even helemaal van de wereld en o zo dankbaar. Totaal geen besef hoe lang ik daar heb gelegen, wat er exact allemaal is gebeurd.

Ik ging helemaal op in het moment, in extase!

Meesteres Manja deed mijn masker af en maakte mij los, ik voelde mij opdat moment als een puppy die zijn baasje ziet, dat is met woorden niet te beschrijven.

Vervolgens mocht ik mijzelf gaan douchen. Daarna hebben wij nog even kort gekletst en was het tijd om afscheid van elkaar te nemen.

En beloofde ik haar een snel weerziens, want als ik één ding na deze sessies weet is dat ik bij meesteres Manja mijn plaats heb gevonden. En die afstand en reistijd, die laat zij mij compleet vergeten.

Ingestuurd door @Martin_Dutch
Heb je ook een mooi verslag stuur dan naar info@thekinkyweb.nl

3 Reacties op Bij Mrs Manja heb ik mijn plek gevonden.

  1. Ik kan een bezoek aan Domination Palace aanbevelen! Net zoals Manja allemaal klasse Meesteressen. Overigens: in veel andere studio’s in Nederland werken Meesteressen die bij Domination Palace zijn opgeleid. Deze studio is echt het belangrijkste BDSM & fantasyhouse van Nederland!

  2. Dit verhaal klinkt als sm muziek in mijn oren ….Meesteres Manja is er blijkbaar een die zichzelf met Haar dominantie durft door te zetten ! Ik kan bijna niet wachten om zo’n sessie mee te mogen maken .

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*