BDSMdagboek rachab deel 3

Heb jij deel twee al uit? Heb je zin in nog meer spannende en emotionele verhalen?
Nou in deel drie, verveel jij je niet, dat weet ik wel. Ik kan mij Ronnie zijn verjaardag nog goed herinneren, waarbij ik het wilde idee had opgedaan, om een verjaardagskut met kaarsjes voor hem te maken. Waarom? Ja, dat vroeg ik mijzelf, op het moment dat de vlam erin ging, ook naarstig af. In hemelsnaam, wáárom bedenk ik dit soort dingen? Ik ben als de dood voor vuur! Maar toen was het al te laat. De foto’s en de rest van het verhaal vind je in dit deel.

Spannende verhalen, emotionele verhalen en een dramatisch einde, want de D/s tussen Ronnie en mij, kent hoge pieken en diepe dalen.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt mijn boek hier bestellen https://www.bravenewbooks.nl/rachab

Liefs rachab

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*