Eindhoven: Madame Caramel

Madame Caramel verblijft al ruim een maand in Eindhoven maar heeft zich natuurlijk netjes aan de corona regels gehouden. Vanaf 1 juli mag de zweep weer knallen en ontvangt ze in Eindhoven. Dit kan in een huiselijke sfeer voor sissy maid training, maar kan ook op locatie zodat er meer mogelijkheden zijn.

Natuurlijk ziet Madame Caramel niet zo maar iedereen. De standaard triage vragen worden gesteld. Maar ook je temperatuur zal gemeten worden en iedereen moet eerst douchen voor dat er gespeeld kan worden. Natuurlijk zijn sommige zaken nog niet mogelijk zoals sessies waar bloed bij komt kijken. Condooms worden zoals altijd gebruikt bij elk speeltje dat de Meesteres aanraakt.

Madame Caramel is niet zomaar een Dominatrix. De Engelse Meesteres heeft jaren ervaring en is heel veelzijdig. Van sensueel facesitting, strap-on tot strenge discipline met haar cane of zweep. Wat er ook gebeurd tijdens de sessie het zal er eentje zijn die je niet snel zal vergeten en laat verlangen naar meer.

Een afspraak maken kan het best via e-mail: madamecaramelondon@gmail.com

Meer informatie vind je hier:
website: www.madamecaramel.com
twitter: @nubianmatriach
onlyfans: @madam___caramel

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*