Awards: Ode aan Mrs Sophie V

Ik ben nu bijna 51 jaar, en heb voorheen genoeg andere Meesteressen bezocht. Maar deze dame is gewoon voor mij de beste/mooiste/meest sexy, wat verbazingwekkend is want ze is nog zo ontzettend jong en al zo veelzijdig. Ik ga voorlopige nergens anders meer heen.

Wederom deze prachtige heerlijke Meesteres bezocht in haar eigen nieuwe Studio KREAM in Oldenzaal. Wat direct opvalt is de mooie & stijlvolle kleurcombinatie van de studio, het is goed uitgerust met een bed, met een kooi eronder. Het bed is voorzien van grote stevige palen met allerlei bondage ringen, met heel veel opties om iemand op de gekste manieren vast te binden. Er is ook een bok en een elektrische takel aan het plafond. Een grote collectie aan zwepen en dildo, die mooi zijn geëtaleerd. Linksachter is er een lichtere ruimte, met een gynaecologie stoel. Voorzien van allerlei medische instrumenten, de meeste zien er angstaanjagend uit. Tevens staat daar een collectie aan elektro marteltuig, waaronder een violet wand waarvan ik kan zeggen uit een voorgaande sessie, dat ze extreme pijnlijk zijn.

Wat voor nog veel belangrijker voor mij was, is de hygiëne…en die is uitzonderlijk goed. Nergens maar ook één vlekje te zien, geen rare geurtjes. Alles is fris en schoon, en aangezien ik zelf een beetje smetvrees hebt, vind ik dit persoonlijk heel erg fijn. Zelfs het matras is van het type ziekenhuismatras, die goed schoongemaakt kan worden.

Bij binnenkomst werd ik ontvangen met een warme knuffel, terwijl ze nog in trainingspak liep. Ik heb persoonlijk een hekel aan trainingspakken, maar zij draagt het wel mooi. Ondanks haar outfit, is duidelijk te zien hoe mooi haar lichaam is. Ik kreeg ook wat te drinken aangeboden.

Er werd besloten dat Meesteres Sophie ging bepalen wat we gingen doen tijdens de sessie. Zij had zin in een wat hardere sessie, en ik hield mijn hart alweer vast, want mijn tolerantie voor pijn is behoorlijk gekelderd met ouderdom. En ik weet dat deze dame heel erg geniet van andermans pijn. Ze wekte enigszins de illusie dat ik iets te vertellen had over deze sessie, maar schijn bedriegt.

Ze wenkte dat ik op mijn rug op de grond moest gaan liggen, ze kwam met een spreidstang en boeien. Toen alles bevestigd was, gaf ze de opdracht dat ik op mijn knieën moest gaan, na wat lachwekkend geklungel van mijn kant, was ik eindelijk in de juist positie. De pols boeien werden vastgemaakt aan de enkel boeien. Helaas was ze nog niet klaar, want ze kwam ook met een harnas voor mijn hoofd. Het hoofdharnas werd vastgemaakt aan de takel in het plafond, en met een druk op de knop ging mijn hoofd richting het plafond, net zover totdat ik netjes op m’n knieën helemaal op spanning was. Heel lief zei Meesteres Sophie “zo, nu kun je niet meer omvallen”. Het was een oncomfortabele en kwetsbare houding, maar ze had wel gelijk. Omvallen ging niet meer, maar ik kwam er gauw achter dat het niet voor mijn welzijn was.

Inmiddels had Dame Sophie een andere outfit aangetrokken. Een korte strakke jurk, pantykousen en een choker rond haar nek. Ze kwam voor mij staan en met haar 1,80 meter zonder hakken, was het een imposant gezicht. Omhoogkijken was een beetje lastig met het hoofdharnas, maar ik wilde heel graag naar haar op kijken, dus ik struggelde net zo lang totdat ik haar ogen zag. Ze glimlachte heel lief en sexy. Helaas ken ik die blik, omdat er meestal pijn volgt erna.

Met haar voet begon ze te wrijven over mijn balzak. Het duurde niet lang voordat zij een ferme trap gaf op mijn weerloze balzak. Ik schreeuwde het uit, maar kon niet veel doen. Ik kon geeneens in elkaar krimpen van de pijn. Het hoofdharnas, spreidstang en boeien deden goed hun werk, en hielden mij in dezelfde positie. Al snel volgde een volgende trap. Daarna volgde een hele reeks van trappen achter elkaar. Mijn gekerm was nu een constante bron van geluid. Mijn gekerm werd op een gegeven moment als vervelend ervaren, waardoor Meesteres Sophie besloot een dildo te pakken. De dildo werd ruw in mijn mond geduwd, en vervolgens kreeg ik weer een reeks trappen in mijn kruis. Het was overweldigend, en het leek eeuwen te duren voordat ze stopte. Ik vroeg mij serieus af hoe ik de 2-uurs sessie ging volhouden. Soms stopte ze met trappen, om alleen maar de dildo dieper in mijn keel te duwen zodat ik ging kokhalzen. De dildo zorgde ervoor dat mijn ogen gingen tranen, waarop zij zei “Ik vind het leuk als je huilt voor mij”.

Eindelijk stopte zij. Ik werd losgemaakt, ze gaf aan dat ze het heerlijk vindt om te ballbusten. En ze gaf tegelijkertijd aan dat ze nog niet klaar was met mijn tere balletjes. Ik keek gauw naar de klok, en ze was nog maar 20 minuten bezig, en ik was nu al een zielig hoopje mens.

Ik kan er maar niet aan wennen, dat zo’n mooie, sexy en lief uitziende dame, zo wreed kan zijn. En haar wreedheid wordt altijd vergezeld met een heerlijk welgemeende glimlach.

Alhoewel ze mij vriendelijk verzocht om richting het bed te kruipen, voel je gewoon dat je haar niet moet weigeren. Er zit iets in haar stem en lichaamstaal waardoor je instinctief weet dat je moet gehoorzamen. Dus braaf kroop ik richting het bed. Ik moest op mijn rug liggen, en mijn handen en voeten werden vastgemaakt aan de bondage ringen van het bed. Armpjes wijd, en beentjes wijd lag ik wederom weerloos terwijl ze als een jaguar over haar prooi heen kroop. Ik voelde mij als een weerloos lammetje die naar het slachthuis werd gebracht. “Ik ga dat mondje van jou eens ruw verkrachten, vind je dat goed?”, vertelde ze mij. Ik weet inmiddels uit ervaring dat dergelijke vragen puur retorisch zijn. Soms antwoord ik met een grapje, maar ik had heel erg het gevoel dat ik dan een nog grotere prijs ging betalen voor mijn humor. Dus ik antwoordde met “Heb ik een keuze?”. Op die vraag werd uiteraard negatief op geantwoord, terwijl haar knie tegen mijn balzak werd gewreven. Langzaam voerde ze de druk op, totdat het oncomfortabel en pijnlijk werd. Haar linkerkant hand kwam op mijn keel, want ze had door dat ik op het punt stond om geluid te maken. “Sssshhhhhhh”, en haar rechterhand kwam ook op mijn keel. Beide handen begonnen langzaam maar zeker mijn keel dicht te knijpen. Ze begon haar gewicht ook in de strijd te gooien door met haar bovenlijf naar voren te leunen. Mijn ademhaling begon te stokken, maar dat was geen reden voor haar om te stoppen. Ze bleef mij strak in mijn ogen aankijken. Ik begon te stribbelen, wat voor haar een reden was om te glimlachen. Begon nu wel een beetje benauwd te krijgen, en het zuurstofgebrek deed mij nog meer spartelen, waarop werd geantwoord met een goed geplaatst knietje. Ik had het niet meer, vervolgens kreeg ik nog 3 knietjes voordat Meesteres Sophie mij losliet. Voor bijkomen kreeg ik geen tijd. Als een kat ging ze op mijn gezicht zitten. Als deze dame op je gezicht gaat zitten, dan is het gewoon over en uit. Haar volle billen, sterke benen en haar heerlijke 85 kilootjes zorgen voor een complete afsluiting van zuurstof, zonder enige vormen van ontsnapping, al helemaal niet als je vastgebonden bent. Ze liet mij wederom meerdere keren spartelen van zuurstofgebrek. Ze stond en deed een harnas met een dildo om. Ze kwam over mij heen staan, en ze ging squatten boven mijn gezicht, een wonderlijk mooi uitzicht die bruut werd verstoord omdat haar dildo bruut in mijn mond werd geduwd. Ze deed een combinatie van een forward facesit en tegelijkertijd deed ze haar dildo diep in mijn keel. Ze gebruikte haar gewicht om mij volop te deepthroaten, wat de nodig kokhals-reflexen veroorzaakte. Maar ik kon geen kant op, die dildo ging er gewoon in, of ik het nou wilde of niet. Vakkundig hield ze mijn hoofd goed op z’n plek met haar bovenbenen, en met haar gewicht duwde ze haar 18cm dildo diep in mijn keel, totdat ze niet meer verder kon. Het kokhalzen en gespartel werd genegeerd, de dildo ging er pas uit…wanneer de dame daar een keertje zin in kreeg.

Vervolgens deed ze hetzelfde foefje maar dan in combinatie met een reverse facesit. Het uitzicht was fenomenaal, haar prachtige billen zweefden boven mijn gezicht, haar slipje was goed te zien. Wederom ging de dildo weer diep mijn keel, zonder enige hoop om er zelf iets tegen te doen. Alsof mijn lijden niet voldoende was, nam ze mijn balzak in haar beide handen. Ze begon erin te knijpen alsof het stressballen waren. Ik raakte overweldigd door haar fysieke overmacht, mijn weerloosheid was enorm; ademnood, kokhalsreflexen en CBT tegelijkertijd. En het feit dat ik mijn pijn totaal niet kon uiten maakte het alleen nog erger. Aangezien CBT één van haar favoriete hobby’s is, ging het martelen nog even door. Knijpen in mijn balzak werd afgewisseld met ferme klappen met haar handen.

Ze kwam op mijn borst zitten, al neerkijkend op mij vertelde ze mij dat ze de behoefte voelde om mij met zwepen te bewerken. Ze vroeg wederom wat ik daarvan vond, voordat ik iets kon zeggen, deed ze haar vinger op mijn mond, en vertelde mij dat mijn mening er eigenlijk niet toe deed. Ze zei vervolgens, het enige wat ik van jou wil horen is “Ja, meesteres…”, gekerm en geschreeuw van pijn.

Ze gaf aan dat ze 12 verschillende zwepen ging pakken, en met elke zweep ging ze mij 20 keer slaan. Ze maakte mij los, en vertelde op mijn knieën moet gaan zitten, kont omhoog en gezicht richting het matras. Mijn benen werden uit elkaar getrokken met touwen aan de palen van het bed. Mijn handen werden in dezelfde richting vastgebonden aan dezelfde palen. Mijn halsband werd ook met touwen strakgetrokken, maar dan de andere kant op. Wederom, kon ik geen kant op, en kon ik alleen maar in die houding blijven. Het enige waar ik mij druk om maakte is dat mijn mishandelde balzak, wederom volledig kwetsbaar werd tentoongesteld. Ze greep haar eerste zweep en kwam over mij heen staan. Haar eerste zweepslag voelde mild aan, het voelde als een rijzweep. “Ik hoor je niet tellen, bitch” hoorde ik van boven. Ze stopte even, en liep richting mijn balzak, en gaf mij een goed voelbare trap vanachter. Ik kermde het uit van de pijn. “Gaan we nu wel tellen?”, uiteraard zei ik ja. De eerste reeks van 20 was wel pijnlijk, maar ik kon de pijn goed opvangen, maar ik dacht wel…shit nog 11 zwepen te gaan. De volgende zweep was van een heel ander kaliber, kon niet goed voelen wat voor soort zweep het was, maar deze was behoorlijk pijnlijker dan de vorige. Het tellen ging ook een stuk moeizamer. Mijn billen begonnen ook warm aan te voelen. Elke volgende zweep was intenser dan de voorgaande. En tussendoor werd mijn balzak ook nog regelmatig mishandeld, de ene keer met een trap, de andere keer met knijpen, en soms ook met een zweep. Tellen ging ook steeds moeizamer, waardoor het voorkwam dat ik opnieuw moest beginnen. Het geluid wat uit mij kwam, werd ook steeds luider, en dat begon zij vervelend te vinden. Ze stapte van het bed, en kwam met een kleinere dildo aanzetten. Ze trok aan mijn halsband zodat mijn hoofd loskwam van het matras, plaatste de dildo onder mijn gezicht, “Mond open”, en liet mijn hoofd weer zakken. Ze verzekerde mij dat als de dildo uit mijn mond loskwam, dat ik dan echt niet jarig zou zijn. “Ik tel wel vanaf nu…” snauwde ze naar mij. Ik vroeg mij af, waar is die lieve sexy en slimme meid gebleven die mij net een knuffel gaf en drinken. Ze kwam bij haar laatste zweep, ik heb geen idee wat het was, ik weet alleen dat het extreem pijnlijk was, en ik verloor bijna de dildo uit mijn mond. Ik wist nu echt zeker dat ik blauwe plekken zou hebben, en enorme striemen. Nu weet ik waarom ze mij aan het begin vroeg of ik het ok vond om blauwe plekken en striemen te krijgen. Ik voelde gewoon de striemen en blauwe plekken zitten.

Ze maakte mij los en ik keek vluchtig op de klok, en ik zag dat we nog 3 kwartier te gaan hadden, en ik dacht bij mij mezelf. Waarom heb ik een sessie van 2 uur afgesproken, dit was mijn eerste keer dat ik zo’n lange sessie had. Ze zag dat, en ze vroeg “Hou je het nog een beetje vol?”, waarop ik antwoordde dat het inderdaad wel heel intens was. Ze glimlachte en gaf aan, dat ze dit juist veel leuker vond dan korte sessies. Vervolgens gaf ze aan, dat ik mijn borst maar moest nat maken, en dat mijn lijdensweg nog niet voorbij was. Ze wilde haar sadisme nog even lekker bot te willen vieren op mij, maar ze beloofde wel dat bij het einde, dat ze wat milder zou zijn. Ze greep mijn halsband en dirigeerde mij naar het voeteneind van het bed, ik moest rechtop zitten op de grond, rug tegen het voeteind. Vervolgens pakte ze mijn beide polsen en bond ze vast aan het bed, alsof ik Jezus was. Ik moest mijn knieën optrekken, zodat ze mijn voeten ook kon vastzetten. En ik voelde het alweer aankomen, haar CBT-fetisj zou en moest bevredigd worden vandaag. Mijn balzak lag weer open en bloot, en super kwetsbaar en weerloos. Ik was weer overgeleverd aan haar grillen.

Ze deed ook weer haar strap-on aan. “Ik zei toch dat ik je bekkie ging verkrachten vandaag.” Ze deed een spidergag in mijn mond. En kwam vervolgens voor mij staan. Voorzichtig stak de dildo in mijn mond, en eenmaal in de juiste positie, pakte ze het voeteneind vast, en begon neuk bewegingen te maken. Het tempo werd al snel opgevoerd, en de diepgang ook. Ze ging op den duur hard erin en eruit. Elke keer als ze met de strap-on erin ging, voelde ik mijn hoofd verpletterd worden tussen het bed en haar machtige heupen. Het maakte haar niet uit of ik kokhalsde, of stikte. Het tempo en de kracht waarmee ze het deed was meedogenloos en kende geen genade. Soms vond ze het leuk om de strap-on diep in mijn keel te houden, en die positie vast te houden voor 30 of 45 seconden. Ze vertelde mij dat ik haar deepthroat queen was. Uiteraard voelde ik mij vereerd, echter het zuurstofgebrek begon mij parten te spelen. Eindelijk stopte ze, mijn lippen waren beurs van al haar geweld. Ze pakte een dun touwtje, kwam voor mij staan, met haar heerlijk billen in mijn gezicht. Ze bukte om mijn balzak vast te binden. Het uitzicht was wederom heerlijk. Het touwtje werd vastgemaakt aan mijn halsband. Mijn balzak hing ineens te bungelen onder mijn navel, in plaats van dat het op de grond lag. Ze bleef zo staan met haar billen vlak voor mijn gezicht, en met de onderkant van haar voet gaf ze een aantal ferme tikken op mijn reeds gepijnigde balzak. Vanwege de spidergag in mijn mond, was het volume van mijn gekerm best wel luid. “Je schreeuw wel veel hè, vandaag…en je bent ook luid!”, kreeg ik te horen. En ik dacht zo van, ja duh, je bent vandaag super sadistisch tegen mij. “Daar gaan we wat aan doen.”, en ze draaide zich om, en propte de strap-on weer in mijn keel. “Eens kijken of je nu nog geluid maakt.”, en met haar wreef gaf ze weer een paar ferme trappen, terwijl ze zich vasthield aan het bed. Ze had gelijk, er kwam geen geluid meer uit mij, maar dat kwam voornamelijk omdat ik totaal niet meer kon ademen. Ik raakte weer helemaal overweldigd. Ze ging nog even door, ik kreeg ook nog een paar tepelklemmen erbij.

Ze haalde haar elektrische martel apparatuur erbij. Ik kreeg twee bandjes om mijn geslachtsdeel, en ze sloot het aan op een voor mij onbekende apparaat. “Ga je weer jammeren?”, vroeg ze. En ik haalde mijn schouders op, want tsja, ik wist het gewoon echt niet. Ik voelde eerst een lichte stroomschok door mijn mishandelde piemel gaan, en ik dacht: oh, dat valt mee. Toen ze vermeldde ze even, dat dat apparaatje vier verschillende standen met elke tien intensiteiten. Mijn sfincter kneep even dicht, toen mij werd verteld dat dat de allerlaagste stand was. Volgens mij sloeg ze een paar standjes over want de volgende stroomschok werd gevoeld door mijn voorouders. Ik had nog nooit elektro marteling gehad, en het leek als de stroom door mijn ziel ging. Waarop ik uiteraard een behoorlijk schreeuw uit mijn keel liet komen. “Oh, je gaat weer geluid maken?”, snauwde ze naar mij. Waarop ze weer de strap-on in mijn keel duwde. Vervolgens werd mij verweten dat dit allemaal mijn schuld was dat die strap-on in mijn keel verdween. Vervolgens drukte ze weer het knopje in, waardoor ik begon te stuiptrekken. Maar het maakte haar allemaal niet uit, ik kon nog net zien hoe ze op mij neer keek met een perfecte glimlach. “Zal ik het nog een tandje hoger zetten?”, wederom een retorische vraag. Ik keek haar wanhopig aan en schudde nee. “Zeg je nee, dan bedoel je twee.”, en ze klierde een beetje met haar elektro speeltje, en voordat ze het knopje weer indrukte, deed ze alvast de strap-on in mijn keel. Mijn ogen begonnen weer te tranen van de dildo, en ze keek liefkozend op mijn neer, “Zo schattig als je voor mij huilt”, en ze klierde weer het apparaatje voor een nog hoger stand, en ze zag de wanhoop in mijn ogen, en ze vertelde dat ze, dat ze hierna ermee ging stoppen. Gelukkig was dit de laatste ronde, dacht ik nog. Ze vergat er alleen bij te zeggen dat dit zo’n beetje de langste ronde was. Elke keer ramde ze de dildo in mijn keel, terwijl ze tegelijkertijd het knopje indrukte. Vervolgens gaf ze even genoeg lucht om bij te komen, en vervolgens herhaalde ze de marteling meerdere keren.

Ze maakte mij los, en ik slaakte een zucht van verlichting, en ik viel gewoon om op de grond. Ik was gewoon op. Zij moest lachen, ze kwam over mij heen staan, en inspecteerde mijn lichaam op blauwe plekken en striemen. “Zo, deze dag ga je nog lang voelen!”, en ze inspecteerde trots mijn lichaam nog even. Ze vertelde mij dat ik op het bed moest gaan. “We gaan nu wat leukere dingen doen.”, en ze bond mij weer vast. Handen en voeten werden weer aan de palen van het bed vastgezet. Ze duwde mijn kin omhoog, en ging met haar volle gewicht op mijn keel zitten. Vrijwel direct ging mijn keel op slot, en het ademen werd een enorm moeizame taak. Haar 85 kilootjes maakte korte metten met mijn keel. Maar de uitzicht was fenomenaal, ze keek tussen haar prachtige borsten (die een maatje E hebben overigens) op mij neer, met haar prachtige gezicht. Ik begon te spartelen en vlak daarna begon zij te glimlachen. Ze hield die positie vast, en liet mij verder spartelen. Begon nu wel aardig benauwd te krijgen, en de paniek begon zich te manifesteren, maar ik was volkomen weerloos. “In mijn domein is ademen een privilege, geen recht.”, terwijl ze nog even net even wat meer druk uitoefende. “Vraag om mijn toestemming om te mogen ademen, nu!”, maar het was onmogelijk voor mij om te praten. Ze werd ongeduldig omdat mijn antwoord op zich liet wachten. Ik probeerde wanhopig iets te zeggen, maar het lukte gewoon niet. Waarop ze snel van positie veranderde, en vervolgens full-weigth op mijn gezicht ging zitten. Ik had maar een fractie van een seconde de tijd, maar heel snel haalde ik wat lucht naar binnen, voordat haar machtige billen mijn zuurstof zouden afsluiten. Dat beetje lucht verlichtte de situatie enigszins, maar werd niet helemaal gewaardeerd door mijn Meesteres. Zij wikkelde haar benen achter mijn hoofd, zodat mijn hoofd helemaal omringt werd door haar billen en benen. De situatie was hopeloos voor mij. Ze stond even op “Nu mag je van mij weer ademen, wat zeg je dan?”, en hijgend bedankte ik haar. Uit het niets kreeg ik een ferme klap in mijn gezicht, en een volgende klap volgde al snel. Mijn wangen begonnen direct te gloeien. Die klappen waren mijn straf omdat ik stiekem had geademd toen ze van positie veranderen. Ze vervolgde haar facesitting, en ze liet mij keer op keer spartelen van ademnood.

Ik werd losgemaakt, en ze trok aan mijn halsband, en ik moest kruipend achter haar aan, richting de douche. Ze beval mij om te gaan zitten op de grond, ik moest mijn benen spreiden. Het touwtje die mijn balzak omhoog hield, was er nog steeds, en ik dacht “Oh shit, gaat ze nou weer mijn balzak schoppen?”. Ze ging even uit zicht, en kwam terug met een voor mij onbekende gadget. Het werd snel duidelijk wat het was, het was een mini-urinoir die op mijn mond past. Behendig maakte ze het vast aan mijn gezicht. Ze trok haar slipje uit en kwam voor mij staan. Haar prachtige kale poesje hing boven het urinoir gedeelte vlak bij mijn gezicht. “Jij bent nu even mijn toilet, je mag mij later bedanken.”, en een flinke straal met urine spoot in het bakje. “Als je morst, dan ben ik genoodzaakt je balzak weer te trappen!”, dus ik begon gulzig alles door te slikken. Ik keek nog even omhoog en ik zag dat ze voldaan en een beetje minachtend op mij neer keek. Ze pakte een wc doekje om haar poesje af te drogen. Ze haalde het urinoir van mijn gezicht. Ze kwam voor mij staan en vroeg “Waarom heb je mij niet bedankt zojuist voor de champagne die je gekregen hebt?”, nog voordat ik kon antwoorden, kreeg ik een ferme trap op balzak. Ik zakte helemaal in elkaar, ze kwam over mij heen staan, en pakte mij bij mijn halsband beet met de ene hand en met de andere hand propte ze enigszins bruut het gebruikte wc-papier in mijn mond. “Kauw erop, en slik het door”, terwijl ik nog een paar klappen kreeg in mijn gezicht. “Laat zien dat je alles heb doorgeslikt!”, waarop ik mijn mond open deed. Ze inspecteerde mijn mond, en spuugde er vervolgens in. Ze ging rechtop staan met de opmerking dat ze nog een laatste cadeau had, en ze plaste nog een laatste beetje plas in mijn gezicht.

Ze vroeg of ik wilde douchen, of dat ik zo naar huis wilde gaan met haar pisgeur over mij heen. Ik vroeg vriendelijk of ik mocht douchen, want ik had nog een afspraak die dag. Gelukkig zei ze ja.

Na het douchen hebben we nog gekletst, en wat gedronken samen. En daar was de lieve mooie dame weer terug.

Ingestuurd door: onderdanigGekje
Dominant: Meesteres Sophie
Categorie: Beste Dominant

Stuur ook je ode in voor de Awards 2020: info@thekinkyweb.nl

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*