Awards 2020 De uitslag

Deze awards waren helemaal anders dan de vorige edities. Daar lag vooral de spanning bij het stemmen, elke dag met spanning kijken wie er aan kop lag. Deze keer met de ode’s was het veel rustiger. Met spanning zaten we op de eerste inzending te wachten. Gelukkig kan je altijd rekenen op het enthousiasme van BlackMailSlaveZ binnen een paar uur was de eerste ode dan ook binnen en was de spanning of het nieuwe concept wel zou aanslaan gebroken.

De Odes volgende elkaar in snel tempo op en het was prachtig om te lezen hoe de subs hun onbeperkte toewijding en liefde voor hun dominant opschreven. Als er iemand ooit aan twijfelde of bdsm meer is dan seks door pijn dan moeten ze deze odes maar even nalezen. Wat een prachtige verhalen die de mooiste D/s relaties beschrijven. Echt super om dit allemaal te lezen.

Dan de zaken die wat minder waren. Geen enkele inzending kwam binnen voor beste event, waardoor deze categorie moest afvallen. Toen net voor het sluiten van de inzendingen, werd de mailbox helemaal overspoelt. In totaal bijna 20000 e-mails. Dat was een heel gedoe om op te schonen zonder ingezonden odes te missen. Uiteindelijk nog een berichtje dat de bekers vertraging hadden en het was compleet.

Maar niets laat ons stoppen en we genieten van deze Awards want het draait om de prachtige verhalen en die waren er in overvloed.

Dan nu het moment, de winnaars…..


Beste Dominant: Meesteres Manja met 8 stemmen


Beste Online: Meesteres Goddess Ella met 5 stemmen

Gefeliciteerd! Meesteres Manja wint de overnachting in de Hoxton Dungeon Suite en Meesteres Goddess ElLa de workshop door Meesteres Victoria en het gebruik van de prachtige speelruimte van Marc van Vlaanderen. Natuurlijk beiden de beker en de eeuwige roem op The Kinky Web!

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*