Anderhalve meter -> anderhalve maatregelen

Gisteren dan eindelijk wat meer maatregelen over de versoepeling van de lock down. Het klonk goed, contactberoepen zoals kappers en masseurs kunnen weer aan het werk. Met strenge screening en veel ruimte tussen de klanten maar er kunnen weer centen verdiend worden.

Dan toch ook voor sekswerkers, dat is toch ook een contactberoep? Blijkbaar niet sekswerkers krijgen een speciale status en mogen pas 1 september weer aan de slag.

Tja het lijkt er op dat sommige heren doen alsof ze nog nooit naar een Meesteres gegaan zijn. Ja er is contact, heel veel contact maar in de meeste gevallen zit er grote plak leer tussen of een dun laag latex. Huid op huid contact kan toch prima vermeden worden en als het ergens kan om een masker te dragen is het wel de fetisj wereld.

Maar goed blijkbaar willen ze niet denken in mogelijkheden maar moet iedereen wachten. Hierdoor zijn de kleine bijdrages die de overheid verstrekte totaal ontoereikend, gaan ze die dan ook verhogen?
Waarschijnlijk niet en hierdoor komt een hele beroepsgroep die voornamelijk bestaat uit zelfstandigen in gevaar.

Natuurlijk stopt deze groep niet maar wordt ze gedreven in de open armen van de illegaliteit. Nederland is al zo conservatief geworden als het op sekswerk aankomt. Waarom deze kans niet aangegrepen word om een voorbeeld functie te hebben in de rest van Europa, hoe je het oudste beroep ter wereld beschermt en veilig houd.

Mijn steun gaat in elk geval uit naar alles sekswerkers dat ze het hoofd boven water kunnen houden met online werk tot eindelijk de zweep weer mag knallen.

3 Reacties op Anderhalve meter -> anderhalve maatregelen

  1. Met je ballen bidden of je die op een afstand van anderhalve meter kunt aanbieden, daar zal menig slaaf toch in moeten worden afgericht, bovendien moet ook de leuning van de bank nog geneukt worden. Er word een niet s/m-anderhalvemeter spel geboren toch?

  2. Met je ballen bidden of je die op een afstand van anderhalve meter kunt aanbieden, daar zal menig slaaf toch in moeten worden afgericht, bovendien moet ook de leuning van de bank nog geneukt worden. Er word een niet s/m-anderhalvemeter spel geboren toch?

    v.g. duco

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*