Thuis werken

Wat een tijd waarin we leven, iedereen thuis alles plat. Voor mij persoonlijk is het niet zo erg. Ik ben gewoon om vanaf mijn laptop te werken of ik nu in Eindhoven of Londen ben. Zolang ik internet heb kan ik werken.

Voor Meesteres is het een wereld van verschil. Ze is gestopt met sessies doen om zichzelf en anderen te beschermen. Maar ook haar belangrijkste inkomstenbron de Hoxton Dungeon krijgt heel veel annuleringen binnen. Niet omdat het niet schoon is, Meesteres koopt haar ontsmettingsmiddelen bij een medische groothandel in. Dezelfde middelen worden gebruikt om operatie kamers te ontsmetten. Mensen kunnen en willen niet meer reizen en willen in deze tijden het liefst gewoon thuis zijn.

Allemaal heel begrijpelijk maar de meeste kosten lopen gewoon door. Daarom is het belangrijk dat wij, de thuiswerker met een vast inkomen de seks werkers blijven steunen. Gelukkig kan alles tegenwoordig gewoon online. Het kan van een kleine attentie van hun wensenlijst tot een echte online sessie.

De laatste dagen zijn webcam sessie ook weer helemaal terug. Ook Nederlandse Meesteressen zoals Mrs Sofie of Mrs Camile Jansen zijn online. Ben je zelf opzoek naar een goed platform om online webcam sessies aan te bieden probeer dan www.clubislive.nl

Er zijn ook gratis varianten, wist je dat PornHub premium deze week gratis is? Meesteres Noir heeft er een paar heel mooie filmpjes op staan. Maar toch beter om een clip van je favoriete Meesteres in haar clipstore te kopen.

Heb ik iets gemist, laat het dan even achter in de comments.

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*