Online: Miss Victoria

Twee maal beste Meesteres bij de TKW Awards en niet zonder reden. Meesteres Victoria straalt de ondeugende dominantie er van af. Ze is iemand die zichtbaar geniet van haar sadisme en dat zorgt er voor dat ze steeds nieuwe manieren zoek om haar subs te laten afzien.

Twee keer heb ik haar mogen ontmoeten en beide keren was ik verbaasd hoe groot ze was en hoe ongelooflijk veel vrouwelijke kracht ze uitstraalde. Ik kwam automatisch in een onderdanige toestand en moest mijn uiterste best doen om nog een redelijk normaal gesprek te hebben met haar.

Ik ben heel blij dat ze deel is van de BDSM gemeenschap en het is dan ook van vanzelfsprekend dat ze deel is van deze reeks. Steun haar door haar te volgen.

Twitter: _MrsVictoria_
Website: Mistress Victoria Devil
Onlyfans: Mistress Victoria
AVN: Mistress Victoria

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*