Online: Miss Lynn Cane

Miss Lynn Cane, de eerste winnares van “Beste Dominant” in de 2015 Awards. Ik heb de eer gehad haar een aantal keren te mogen ontmoeten. De eerste keer was na de Awards in een leuk restaurantje. Ik zag haar en dacht wat een prachtige schoonheid, lang blond haar, rond gezicht kortom het Nederlandse schoonheidsideaal van een lieve zachte meid.

Lief en zacht was ze zeker wel maar toen ze begon te vertellen kwam de andere kant naar voren. Ik heb nog nooit zo iemand zien glunderen toen ze over dirty sessies sprak. Later haar nog verschillende keren in Londen mogen ontmoeten toen ze in de Hoxton Dungeon Suite verbleef. Een sub van haar die ik van Club Black Whip ken sprak me aan en zei dat Miss Lynn 1 van de meest sadistische en grenzeloze Meesteressen was die hij gediend had en hij niet kon wachten tot ze terug in Londen was. Zo zie je maar het lieve meisje is ook een krachtige dominante vrouw en dus niet voor niets 1 van de beste dominanten in Nederland.

Ze verdient alle steun die we haar kunnen geven:

Website: Miss Lynn Cane
Twitter: @misslynncane
Patreon: lynncane
Donna Fiera: Miss Lynn Cane

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*