Online: Meesteres Zascha

Meesteres Zascha werkt al enige tijd bij Domination Palace en daar heb ik haar ook al twee keer mogen ontmoeten. De eerste keer dit ze in een prachtige leren outfit de deur open en had ze geen idee wie ik was. Afgelopen jaar toen ik Meesteres Denise haar award voor beste professional mocht uitreiken was Meesteres Zascha er ook bij.

Deze keer herkende ze me wel en werd ik verwelkomt met een grote glimlach. Hoe we elkaar nauwelijks kennen voelt het toch anders de vele berichtje die ik van haar vaste sub @Blackmailslavez dagelijks voorbij zie komen op Twitter heeft me het gevoel iets van hun D/s relatie te mogen meemaken.

In elk geval is Meesteres Zascha een bijzondere Meesteres die zeker een vermelding is deze rubriek waard is:

Twitter: @MistressZascha
Website: Domination Palace

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*