Online: Meesteres Tess

Ik moest het even opzoeken maar 8 jaar geleden heb ik voor het eerst Meesteres Tess ontmoet. Ik had haar al een aantal keer online gesproken en ik was bevriend met een collega van haar Mrs Moira. Die had mij uitgenodigd in studio Donna Fiera. Ik mocht een aantal foto’s maken van Meesteres Tess voor StrictNurse.

Wat was ze druk, ze kon geen moment stil zitten en vloog van links en rechts door de studio. Tot het fotograferen begon, ze veranderde een een serieuze bloed mooie Dominatrix. Deze transformatie heb ik jaren later ook mogen mee maken in de studio van Hans van der Kamp waar ze haar normale drukke dominante zelf was tot ze zelf voor de lens van de Meester kwam.

Ik krijg altijd een grote glimlach als ik aan Meesteres Tess denk, wat een prachtige dominante vrouw die volop van het leven geniet en doet waar ze zelf zin in heeft.

Website: Meesteres Tess
Clips: Mrs Tess

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*