Online: Meesteres Denise

Met 4 awards staat Meesteres Denise helemaal eenzaam aan de top van de awards ranking. Dat is niet voor niets ze is een heel bijzondere dame. Het beste woord om haar te omschrijven is sterk, dit zowel fysiek als mentaal.

Bijna 6 jaar geleden heb ik haar voor het eerst ontmoet voor een interview. Ergens net onder Utrecht afgesproken, toen ze aan kwam lopen was ze er geen twijfel mogelijk deze zelfverzekerde vrouw was Meesteres. Daarna jaarlijks elkaar ontmoet door de awards. Een paar jaar geleden hadden Meesteres en ik een speelplek nodig ver weg van de familie en Meesteres Denise wist daar wel een oplossing voor waar ik haar nog steeds heel dankbaar voor ben.

De meest bijzondere foto van Mrs Denise is natuurlijk gemaakt door Hans van der Kamp.
Ik kijk uit naar met volgende contact met Chef Meesteres Denise.

Website: Meesteres Denise
Twitter: @MeesteresDenise
Domination Palace: Mrs Denise

Be the first to comment

Leave a Reply

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*